2777
2789

بچه‌ها من رشته ام خیاطی هست یه مدت هست هرچیزی میدوزم فروش نمیره الان هم شروع کردم به بافت کیف های مرواریدی ولی اصلا فروش نمیره

به نظرتون چیکار کنم این هم نمونه کارام میشه راهنماییم کنید ممنون

شیک ترین و مناسب ترین سیسمونی برای ناز گل ها ی شما،باقیمت های باور نکردنی                         NiNiNaz139@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستت دردنکنه خسته نباشی،

ولی بنظر من کیف مرواریدی ها اصلا جذاب نیستن و کاربردی هم نداره من به شخصه استفاده نمیکنم مگه همون شومیز و شلوار اینا بدوزی از باسلام غرفه بگیری بفروشی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چقد کارات خوشگلننننننن ، مجلسی فروشیا برو نشون بده

ممنون عزیزم یهمدت تو مغازشون گذاشتم بعد چند وقتم گفت فروش نمیره کلا زیر وسایلش گذاشته بود،چندجا دیگه هم بردم کلا قبول نکردند

شیک ترین و مناسب ترین سیسمونی برای ناز گل ها ی شما،باقیمت های باور نکردنی                         NiNiNaz139@
دستت دردنکنه خسته نباشی،ولی بنظر من کیف مرواریدی ها اصلا جذاب نیستن و کاربردی هم نداره من به شخصه اس ...

ممنون بابت راهنمایی تون عزیز دلم 

ممنون بابت راهنمایی تون عزیز دلم

خواهش میکنم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️