2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم حس خودتو دارم بخاطر همین اومدم تاپیکت داغوووونم

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

سلام تاپیکاتو خوندم تو از اون درس خونهایی هستی که شغل ندارن متاسفم ابجی

ما هم بهترین شاگردمون کارگر بود اخری که خبر داشتم و جالبه بدونی اون که میخابید و با زور  نمرش ۱۲ بود الان خبر دارم تو ثبت احوال نزدیک خونمونه میگه اشنا پدرم پارتیم بوده

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

ولی اصلا حرص نخور کاری که میگمو حتما بکن

ببین برو سایت آی استخدام 

یه رزومه خوب درست کن خودم درست کزدم تصویرشو برات میفرستم رزومه رو تو خود سایت میتونی درست کنی بهترین  نمونه کارهاتو توش لینک کن خیلی مهمه اونا به حرفه ای بودنت بیشتر نگاه می کنند تا به مدرک ات 

ببین واقعا اگه ملاکشون باشی زنگ میزند به من هم تماس گرفتن ولی سر یکیش تایپ نامه انگلیسی میخواستن و یکی ساعتش زیاد بود رد کردم

حرفه و مهارتت چیه ؟؟

الان هم ایرانسل همش داره اگهی تو سایت میزنه دنبال چندتا نیرو خوب دارا فن بیان قوی و وارد به رایانه می گردن حتی به مدرک فن بیان هم نگاه می کنند و هرکسی رو قبول نمی کنند از زمستان پارسال داره اگهی میزنه

ولی اصلا حرص نخور کاری که میگمو حتما بکنببین برو سایت آی استخدام یه رزومه خوب درست کن خودم درست کزدم ...

سلام ممنون بابت راهنماییتون من کنکوری ام و چندسال کنکور میدم با رتبه خدب نتیجه نمیبینم دانشگاه فرهنگیان میخوام اما مصاحبه رد میشم