2777
2789
سارافونم چطوره؟

مبارکه چند خریدی؟

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضات 😍😍منو برد به ان شرلی با موهای قرمز

حالا چرا ان شرلی؟

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.
مرسی .58

شیکه👌

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
انشا الله ب سلامتي ني ني جونت دنيا بياد سارافونتم هم قشنگ ه هم راحت ني ني توش راحت باشه أنسا الله ❤️

فدای تو عزیزم ،ایشاالله به خوشیا مانتوتو بپوشی 

دوست داشته شدن خیلی خوب است حتی اگر دیر شده باشد!
حالا چرا ان شرلی؟

اخه انه هم خیال پرداز بود و همیشه طبیعت رو قشنگ توصیف میکرد یاد اون دکلمه هاش افتادم حس خوبی بهم داد😆😅😅😄

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

مبارکه عزیزم

به شادی بپوشی

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
اخه انه هم خیال پرداز بود و همیشه طبیعت رو قشنگ توصیف میکرد یاد اون دکلمه هاش افتادم حس خوبی بهم داد ...

اها منم دوسش دارم امضامم متن شروع سریال اوشینه 😍

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.

چن سالتونه؟ به نظر خرید خوبی میاد مبارکتون باشه. ایشالا تو تنتونم قنشگ باشه. 

پشیمونم نباشین چه فایده ای داره؟

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...