2777
2789
عنوان

فانتزی های مادرانه

187 بازدید | 13 پست

چه کارایی میکنین یا کردین برا بچتون ک بعدا نشونش بدین و هم خودش ذوق کنه هم خودتون

من خودم ی ایمیل براش درست کردم عکس سونو و ازمایشارو براش میفرستم و عکسایی ک بعدا قراره ازش بگیرم بعدا پسورد و ایمیل رو بهش میده 

به نظرتون جالب نیست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالیه🌈😍

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من کلیپای کوچیک تر که بود رو دارم همه رو الان میشینیم با هم میبینیم و میخندیم و ذوقشو میکنم خودشون میگن مامان از بچگیمون برامون بگو

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
من براش یه دفتر خاطرات درست کردم. دارم خاطراتش رو مینویسم مخصوص خودش. وقتی بزرگ شد خودش ادامه بده‌ ...

ی دفتر اماده هم هس که عکس سونو و خاطرات برادرای و رد پا اینام هس اونم جالبه

من اینجوری خوشحال نمی شدم ولی یه پیشنهاد!

بچه بودم مامانم اینا یه کتابخونه بزرگ داشتن و یه قسمتش چند تا کتاب تربیت فرزند بود و وقتی سواد پیدا کرده بودم و اونا رو دیدم اینقدر برام جالب بود و از مامانم پرسیدم و گفت بخاطر من اونا رو خریده بوده و من اون لحظه روی ابرا بودم که بخاطر تربیت من کتاب خوندن 😄

یا هزار تا کار دیگه که این یکیش بود همین الان این یکی یادم اومد

والا بچه‌های من باهاشون بازی میکنم یا هر هنری که یاد میگیرن به من آموزش خیلی ذوق میکنن منم باهاشون همکاری میکنم

یا تو کارهای خونه کمکم کنین کارهایی مثل آشپزی یا ظرف شستن من در این مورد هم اجازه میدم بهشون  و بعضی روزها آشپز خونه تحت اختیار اونا میشه البته با نظارت 

با این رفتارشون من اینو متوجه شدم که این مدلی شاد تر تا با عکس و فیلم و اینجور چیزا چون عکس بچگی هاشون رو میبینن بیشتر احساساتی میشن

والا بچه‌های من باهاشون بازی میکنم یا هر هنری که یاد میگیرن به من آموزش خیلی ذوق میکنن منم باهاشون ه ...

اینا روزمرس ولی کلا ی چیزی ک یادش بمونه و همیشه داشته باشه

کلا بچگی دورانیه ک تکرار نمیشه هرچقد عکس و خاطره ثبت کنی کمه

اینا روزمرس ولی کلا ی چیزی ک یادش بمونه و همیشه داشته باشهکلا بچگی دورانیه ک تکرار نمیشه هرچقد عکس و ...

از هر غذایی که اولین بار تست کرده و اولین جملات شوند که خیلی بامزه بود ویدیو تهیه کردم و از لباس نوزادی هاشون از هر کدوم به یادگاری نگداشتم بعد برا هر کدومش یه آلبوم تهیه کردم برا پسرم کتاب و دفتر سال اول شو نگداشتم 

از همه مهم تر براشون پسنداز میکنم هر چند کم  تا بزرگ شدن همین یه ذره ها خیلی میشه