نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1350 عنوان بهترین مراکز خرید مشهد کجاست 160 بازدید | 17 پست لباس میخوام. یه جا معرفی کنین لباساش خز و خیل نباشه شیک باشه چند نفر آرمیتاژ و زمرد معرفی کردن چطوره؟ کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد... 1404/05/01 | 10:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاهانا99 عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 18176 میتونی خیابون راهنمایی هم بری و انتهاش برج سلمان عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
az9981 عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 2629 اگه جنس خوب و باکلاس میخوایجانباز، ارمیتاژ، ویلاژتوریست، راهنمایی و...اگه جنس متوسط میخوای الماس شرق و بازار فردوسی امامت هم، هم جنس خوب داره هم متوسط اگه ارزونتر میخوای فک کنم ۱۷ شهریور اینا دارن
مادریاسام عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4699 آلتون خیابون دانشگاه سلمان خیابان راهنمایی خورشید روبروی خیابان راهنمایی ریس هم خوبه مزونای خوبی داره کفش هم خیابون دانشگاه هر 🐕🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1350 اگه جنس خوب و باکلاس میخوایجانباز، ارمیتاژ، ویلاژتوریست، راهنمایی و...اگه جنس متوسط میخوای الماس شرق ... زمرد و جواهر چطوره؟یکی میگفت لباسای ارمیتاژ معمولیه فقط میکشن رو قیمتا کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1350 آلتون خیابون دانشگاه سلمان خیابان راهنمایی خورشید روبروی خیابان راهنمایی ریس هم خوبه مزونای خوبی دار ... متشکر کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
az9981 عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 2629 زمرد و جواهر چطوره؟یکی میگفت لباسای ارمیتاژ معمولیه فقط میکشن رو قیمتا این دوتا که میگی رو نرفتم اره بیشتر پول جاشونو میگیرنجنس خوب رو باید هزینه کنی دیگهسمت جانباز هم خوبه اگه بریپروما و مانتو فروشیای توی راسته همون پروما
مادریاسام عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4699 زمرد و جواهر چطوره؟یکی میگفت لباسای ارمیتاژ معمولیه فقط میکشن رو قیمتا آرمیتاژ بیشتر مردونه داره اکثرا هم مارکن هر 🐕🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه
az9981 عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 2629 آرمیتاژ بیشتر مردونه داره اکثرا هم مارکن زنونه هم من دیدمجنسای خوبی داش
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1350 این دوتا که میگی رو نرفتم اره بیشتر پول جاشونو میگیرنجنس خوب رو باید هزینه کنی دیگهسمت جانباز هم خوب ... وقت نمیکنیم همه رو بریم الان یه دونه پاساژی که به نظرت از بقیشون بهتره کدومه کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...
tahdig_talaii عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 265 سیتی استار هست ولی خب اغلب برندن جین وست فکر کنم تخفیف داره راهنمایی هم بد نیست مانتو بلوط جا پارک هم اوکیه ولی مدنیه نرفتم و نمیدونم جنساش چطوریه الان
az9981 عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 2629 وقت نمیکنیم همه رو بریم الان یه دونه پاساژی که به نظرت از بقیشون بهتره کدومه اگه وقت نمیکنیبه نظرم برو راهنمایی متنوع و قیمتا هم فضایییی نیست معقولهکل اون خیابونش پر مانتو و کفش و کیف و....همیشه هم شلوغه😄البته نظر من اینه
مادریاسام عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 4699 زنونه هم من دیدمجنسای خوبی داش میدونم عزیزم میگم بیشتر مردونه داره من خودم هودی از اونجا گرفتم و خیلی هم راضی ام ازش مانتو هاش زیاد متنوع نبود و سلیقه من نبودممکنه سلیقه بقیه باشه هر 🐕🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه
نحسی_ستارگان_بخت_ما مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 1350 اگه وقت نمیکنیبه نظرم برو راهنمایی متنوع و قیمتا هم فضایییی نیست معقولهکل اون خیابونش پر مانتو و کفش ... مرسی عزیزم لطف کردی کشورم؛ تمامِ سالهایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمیتوانست آن را به من پَس بدهد...