2777
2789

من تالان ۳ جا محل کار عوض کردم چن ماهی اونجا بودم و مثلا دیدم تو محل کار اولیم طرف خ بدجنسع مثلا زیراب زنه بقران نتونستم تحمل کنم گفتم میخام برم صندوقدار ابنا بودم ت محل کار دومیم دیدم خیلی حق ناحقی میشه راحت دزدی میکنن چیز برمیدارن از اینور اونور تیکع کنایع هرکی برع بگ زیراب زنع و لاشیع فلانه تو محل کاد الانمم حدود ۱۰ روزع اینجام بقران حالم خیلی بدع بگید چرا؟

تو هر ۳ محل کارم بم گفتن ساده و رو و بی سیاستی 

همین الانی یکی از پسرا شروع کرد بامن حرف زدن فلانی ی چیز برادرانع بت میگم میرم بت نمیخورع ۲۳_۲۲سال سنت بیشتر باشع ولی خیلی دختر بی سیاست و ساده ای هستی رک حرفتو نزن حواست ب ادما باشه هرجا بری ادمای زیراب زن خیلی هس اونی ک میاد سمتت بیشتر از همع لبخند میزنع تحویلت میگیرع اون از همه بدترع ممکنع همون بزرگترین ضربع بت بزنع 

نمیخاد همه چیزتو بگی ب همع پنهون کن نزار بفهمن گف مشخصع خیلی بی سیاستی 

من اصن نمیدونم چ حرفی ب کی کجا باید بزنم خیلی بی سیاستم😔دلم میخاد گریه کنم انقد ک همه بم گفتن 

بشینم تو خونه هیج جاهم نرم فک کنم بهترع 

بخدا وقتی االان این پسرع باهام حرف زد دست و پام توهم رفت استرس گرفتم نگران شدم 

من چجور ادمی هستم ک همع میفهمن میگن ساده و بی سیاستی بغض گلومو چنگ میزنع بدنم میلرزه

ناراحت نباش کار همینه پختت و دنیا دیدت میکنه اتفاقا خیلی عالیه کاش من جای تو بودم اینقدر باید ازین ض ...

بنظرت ادم کم کم یادمیگیره ؟سیاست و بلد بودن اکتسابی هس یا ن ادم مث پدر مادرش میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت ادم کم کم یادمیگیره ؟سیاست و بلد بودن اکتسابی هس یا ن ادم مث پدر مادرش میشه؟

قطعا اکتسابی هست . بهترین راهشم تو جامعه بودن و سرکار رفتن 

ینفر زرنگ باشه تقلید کنه با ادمای اینجوری بگرده تا یاد بگیره 

یانه اونقدر از جامعه سیلی بخوره تا درساشو بگیره