از دیروز تا حالا سمت چپ سرم به قدری درد میکنه که چشمام رو به زور باز میکنم سرگیجه شدید دارم فکر کردم اگه شب بخوابم صبح خوب میشم ولی فایده نداشت دارم میمیرم!دوتا مسکن خوردم فایده نداشت چیکار کنم
درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی واقعا خداروشکر که نمیدونم سردرد چه حسی داره تاحالا اصلا تجربش نکردم
کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست! 1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن 2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید 3. آقایون درخواست ندن ❤️🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمیتوانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)