2777
2789
عنوان

نظر چت جی پی تی راجب نینی سایت

234 بازدید | 15 پست

بهش گفتم نظرت راجب نینی سایت چیه 

گفت سایتی که مادران باردار و مادرانی که تازه زایمان کردن 

و راجب نوزاد صحبت میکنن 

گفتم نخیر اونجا درد و دل میکنن 

گفت درد و دل میکنن ! چه جالب پس اسم 

سایت باید عوض بشه و خیلی باحالی 😄

تجربه شما چیه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

حق میدم بهش باید اسمش عوض بشه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق میدم بهش باید اسمش عوض بشه

اره خدایی 😂

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

میگفتی جالبترم میشه چون مردا هم میتونن اینجا از تجربیات بارداری و زایمانشون بگن 😁😌

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

بهم همین رو گفت بعدش من راجبش بهش توضیح دادم گفت اینی که شما گفتی اسمش دارک وب هست

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

گفت جای خیلی سطح پایینیه مثل قدیم نیست

اگه آدم حسابی باشی بهت توهین میشه 

باید بدبخت باشی 

میگفتی جالبترم میشه چون مردا هم میتونن اینجا از تجربیات بارداری و زایمانشون بگن 😁😌

کلا اسم سایت به محتواش نمیخوره 

بهم همین رو گفت بعدش من راجبش بهش توضیح دادم گفت اینی که شما گفتی اسمش دارک وب هست

اره اصلا متفاوت هست اسمش با کاربردش 

😂😂😂

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

فقط درد و دل نیستاگیس و گیس کشیفحش کشیهول بازی مردانتعقیب زنان متاهلتحقیر و تخریب هم نوع و هم جنس

مادر شوهر خواهر شوهر یادت رفت 😂