2777
2789
عنوان

خواستگار فوووووووق مذهبی

265 بازدید | 15 پست

پسره خیلی مذهبیه و اهل نماز و روزه و خمس و کوچکترین چیزها رو هم رعایت میکنه 

و جدی یکمم سرد 

و تحصیلات دکتری و اوضاع مالی خیلی خوبیم داشته باشه قبول میکنید ؟

دختره باحجاب و چادری ولی خیلی خوشگل و به روز و به خودش رسیده ، خانواده سطح بالا ولی اوضاع مالی پسره بالاتر باشه

و از اون پسره کمتر مذهبی باشه و سختگیر مثلا بیرون یه مقدار میکاپ کنه ؟ 

ولی نماز و روزه و همه چی انجام میده 

به نظر من اوکیه نظر شما چیه ؟..

__ 🦢🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علف اگر به دهن بزی شیرین اومده که خوبه. اما حتما با مشاوره صحبت کنن. چون اونا که فوق مذهبی ان دیگه همه قوانین اسلام رو مجدانه قبول میکنن و اجرا

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

من دنبال همچین پسری ام ولی هر چی بدبخت و معیوبه گیر من میاد

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

نه

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

اگه هردو مذهبی هستید و میتونی اگه شوهرت گیر داد بعد ازدواج یه مقدار مذهبی تر شی همون ارایش رو اگه گیر داد کنار بذاری برای مثال، قبول کن اگه چیزای دیگشم خوبه و خونواده ها و هردو نفرتون موافقین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

جوری ک نوشتی فوق مذهبی اگه مذهبی متعصب نباشه خوبه غیر این بدرد نمیخوده...

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

عروسی هم لابد نمیگیرن یا از این عروسی ها که شبیه ختمه میخوان بگیرن نه آهنگ پخش شه نه لباس باز نه رقص ...

اینکه صددرصد

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

ببین میتونی باهاش زندگی کنی یا نه

فردا نری تو زندگی بگی شوهرم خشک مذهبه

البته از نظر من خشکه مذهب به این طور افراد نمیگن

شوهر منم خیلی مذهبی و مقیده خودم و خانواده‌مم همینطور و اصلا برای انتخاب همسر ملاک من این بود مذهبی باشه

و خب چون از این جهت باهم کفویت داشتیم خیلی راضیم ازش و حتی غبطه می‌خورم به حالش که ای کاش منم مثل همسر این‌قدر خوب و باخدا باشم

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)