2777
2789
عنوان

شوهر شما هم اینجوریه

752 بازدید | 40 پست

سلام خانمها شوهر شما هم اینجوریه دعواتون میشه اسم طلاق رو میاره دیروز شوهرم بهم گفت زندگیم همینه میتونی تحمل کن نمیتونی برو خونه پدرت جدا زندگی کنیم یا کلا طلاق بگیر برو گفتم برات مثل پارچه هستم گفت نه دارم بهت احترام میزارم تو چشمام نگاه کرد گفت مثل فلانی بچه هات بزرگ شدن برو طلاق بگیر برو بهم میگه شوهر کن بچه های جدید بیار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا انقد بی غیرت نیست ناموسش حواله کنه واسه کسی.

تازه بخواد بچه هم بیاره

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

یه کشیده میزدی دهنش پر خون شه

جالبه قبلش خیلی هم باهاش خوب بودم دعوای دو روز پیش رو وسط آورد هر چی تو دلش بود رو بیرون آورد میگم مردی که زنش رو بخواد ترس از دست دادنش رو داره دیروز بهم ثابت شد این اصلا منو نمیخواد اصلا

اگه شوهر من بود تا دو سه روز باهاش سنگین بودم محلش نمی‌دادم. مردا چه پرو شدن.

دیشب رفت لحافشو جدا کرد همیشه تو اوج دعوا بودیم میرفتم میگفتم چرا جدا کردی ولی دیگه تصمیم گرفتم اینو شوهر خودم ندونم پدر بچه ها بدونم اصلا هیچی بهش نگفتم صبح برای سرکار هم براش صبحانه حاضر نکردم خودش رفت خورد

دفعه دیگه گفت بگو اینجا خونه منه انگار خیلی دلت میخواد جدا بشی 

پس خودت برو خونه و همه چیز مال منه 

و دلیل گفتنش اینه که اعتماد بنفس پایینه در برابر شما هر دفعه موقع دعوا اینو میگه که شما رو بسنجه ولی کارش اشتباه هست 

موقع که با هم خوب هستین ازش بخواه که دیگه اینجوری نگه 

جالبه قبلش خیلی هم باهاش خوب بودم دعوای دو روز پیش رو وسط آورد هر چی تو دلش بود رو بیرون آورد میگم م ...

عزیزم اینطور فکر نکن تو عصبانیت یه زری زده فدات شم زیاد فکر نکن خودتو اذیت نکن ارزششو ندارن خودتو با این حرفها پیر کنی

سلامتی و خوشبختی دخترم
دفعه دیگه گفت بگو اینجا خونه منه انگار خیلی دلت میخواد جدا بشی پس خودت برو خونه و همه چیز مال منه و ...

گفتم چند بار بهش ولی من متوجه هستم این منو نمیخواد