2777
2789

من چهارتا دایی دارم یکیشون هنوز مجرد باهمشون خیلی خوب بودم دوتاشون هنوزم همونن اما دیگه وقت کافی ندارن تا مثل قبل باهامون وقت بگذرونن خب حقم دارن اما دایی کوچیکم اون از همه بیشتر بهم نزدیک بودیم تمام رازهای همو میدونستیم باهم بوکس کار میکردیم و... بعد ازدواجش اونم کمرنگ شد حق داره چون زندگی خودشو ساخته اما این روزا خیلی ازم دور شده دلم براش تنگ شده و نمیتونم کاری کنم بخاطر بحثی که زنداییم با مامانم داشت که مقصرش هم خودش بود(تاپیکا قبلم هست الان بازگو نمیکنم) داییمو مجبور کرد با همه قطع ارتباط کنه حتی دخترداییم که خیلی وابسته من بودو اجازه نمیده باهام حرف بزنه به شدت کتکش میزنه اگه اینکارو کنه داییم وقتایی که زنش نیست باهامون خوبه وقتی زنش کنارشه حتی نگامم نمیکنه از این رفتارا دلم گرفته چرا ی ادم باید اینقدر ظالم باشه به فرض با یکی دیگه بحثت شده مقصرم اونا باشن مشکلت با بقیه چی برای همین دیگه دلم نمیخاد اون یکی داییم ازدواج کنه نمیخام اون تغییر کنه 

الان دلم برای داییم تنگ شده چندماهه ارتباطی نداریم ولی نمیخامم زنگ بزنم چون میدونم میمونه تو موقعیت سخت و ارامشش بهم میخوره شما جای من بودید چیکار میکردید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو 

ول کن 

من از بچگی با عموم با هم بزرگ شدیم تو فرض کن همه جا باهم بودیم تهش اون ازدواج کرد و رفت برا زندگی خودشو تمام 

هچکی برا آدم نمیمونه بفهم اینو

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

منم دایی هستم.  خواهرزاده هام عاشق وقت گذروندن با منن.  منم عاشقشونم و وقتی بد رفتاری میکنم باهاشون به غایت سرزنش میکنم خودم را.   دایی شما نمیتونه یک باره از شما دلچرک بشه. و شاید چون از دست مادرتون شاکی هست نمیخواد صمیمیتی ایجاد بشه با شما.  که با ایشونم اوکی بشه.  البته نقش زن دایی هم هست دیگه.  خلاصه اذیت کنید میریم دایی بقیه میشیم.