2777
2789
پس چرامیگی گریه کردم

گریه نکردم میگم بغضم گرفت. چون از اول کارخاصی برام نکردن. حتی سر عقد کادو اینا هیچی نگرفتم . گفتم اینم اینجوری فقط از سر واکندن نباشه. من تاحالا ندیده بودم پاگشای عروس رو مادرشوهر رستوران بگیره

نمیدونم والا. چون برای پاگشایی بود تعجب کردم. بحث خوردن شام نیست ک فقط .

بالاخره که یه قسمتی از برنامه ،تدارک شام هست بعد مهمونی هم شستن وروفتن...رستوران باعث میشه آدم خسته نشه وبتونه به مهموناش توجه کنه.. مخصوصا اگه میزبان تو خونه دست تنها باشه سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه نکردم میگم بغضم گرفت. چون از اول کارخاصی برام نکردن. حتی سر عقد کادو اینا هیچی نگرفتم . گفتم ای ...

خوب احتمالاحوصله اشپزی وبریزبپاش بعدشونداره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شنیدم ک مثلا خواهر برادرا مثلا رستوران میگیرن ولی مادر شوهر و مادر زن معمولا خونه دعوت میکنن

پیش ما کسی زیاد خونه دعوت نمیکنه

بیشتر  برا پاگشا سر خونه باغ ویلا و یا رستوران دعوت میکنیم

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

شنیدم ک مثلا خواهر برادرا مثلا رستوران میگیرن ولی مادر شوهر و مادر زن معمولا خونه دعوت میکنن

بله منم تو خونه بود مهمونی که نبود ناهار اولی

بدون کادو

تو سفره پهن کردن و جمع کردن کمک کردم بلافاصله بعداز سفره گفتن وظیفه‌ی توعه ظرفها رو بشوری 

باوجود چندین خواهرشوهر و نوه دختر و مادرشوهر 

بهت عزت دادن به نظرم 

مدل من خوب بود