2777
2789

دوستای گلم من عضو جدید نی‌نی سایت هستم و همین الان عضو شدم یه مشکلی دارم که از بچگی همیشه همراهم بوده و نمیدونم علتش چیه.

من دوتا خواهر دارم که بزرگه ۱۴ سال و کوچیکه ۱۱ سال ازم بزرگترن و به خونم تشنن انقدر ازم بدشون میاد که با کوچیکترین خوشحالی و موفقیت من ناراحت و عصبی میشن و میان میپیچن به من و همیشه مامانم رو اذیت میکنن و کلی فحش و ناسزا بارش میکنن که تو اون رو بیشتر دوست داری (خدا رو شاهد میگیرم که مامانم یک هزارم بین‌مون فرق نمیذاره تازه خودم اصلا نمی‌ذارم زحمتهایی که برای اونا کشیده رو برای منم بکشه)

از بچگی شاید بگم دقیقا از ۱۰ سالگی به بعد باهام این رفتار رو داشتن.

به نظر شما علتش چیه؟

بیخیال من و خواهرم مثل موش و گربه به جون هم میافتادیم تا اون ازدواج کرد و رفت

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلشو نمیدونم ولی خیلی پیش میاد تو خانواده ها همچین چیزی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

شاید حسادت باشه. شاید تو مواردی تو بهشون برتری داری.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

خوشگلتر از اونا نیستی؟

نظری در مورد قیافه ندارم. اونا بینی هاشون عمله ابرو ها کاشت شقیقه گونه لب چونه همه تزریق چربی بخدا من هیچ کجام عمل نیست فقط قدم از اونا خیلی بلندتره همین

بیخیال من و خواهرم مثل موش و گربه به جون هم میافتادیم تا اون ازدواج کرد و رفت

ما هر سه تامون ازدواج کردیم حتی جلو شوهرمم بهم بی احترامی میکنن خودم نخوام هیچی بگم شوهرم رو نمیتونم کنترل کنم