2777
2789
عنوان

بدویید بیاد بگید کادو روز زن چی قراره گیرتون بیاد؟؟؟😉

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 119 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۲سال

وااااای خدااااا خیلی کوچولو هست 😍😍😍

پسر من هشت سالشه واسه همین پولاشو جمع کرده به باباش دیشب در گوشی میگفت روز چهار شنبه منو ببر بیرون کار دارم بعدش رو میکنه به من میگه منو بابا یه رازی داریم که شما نباید بفهمی 😂

صبر کن دختر گلت بزرگ میشه شما رو همینجوری غافلگیر میکنه البته میتونید از الان یادش بدید.مثلا یه رژ لب یا گیر سر خوشگل بخرید جدا کادو کنید بدید دست دخترتون تا به عنوان روز مادر بده به مادرتون یا مادر شوهرتون اینجوری تو ذهنش میمونه و یاد میگیره .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
دقیقا خخخخخخ😅😅😅 بدبخت اون عروووووس ک تومادرشوهرو خواهر شوهرش باشی واویلا😂😂😂😂

زنداداشام که دارن حال میکنن انقد روشنفکرم و کاری به کارشون ندارم که هیچ، سواری هم میدم! ولی فک کنم به عروسم حسودیم بشه😊

زنداداشام که دارن حال میکنن انقد روشنفکرم و کاری به کارشون ندارم که هیچ، سواری هم میدم! ولی فک کنم ب ...

منم خواهرشوهرم مثه خودته خیلی باش حال میکنم ب قول خودت سواریم میده 😂😂😂

وااااای خدااااا خیلی کوچولو هست 😍😍😍 پسر من هشت سالشه واسه همین پولاشو جمع کرده به باباش دیشب در ...

خدایی خیلی منتظر این لحظه ام خیلی دوست دارم دخترم بزرگ بشه بهم کادوی روز مادر بده،ایشالا پسر شما هم سالم باشه  

میشه همگی از خدا بخواهید، که کمک کنه ما عید سال ۹۹تو خونه خودمون باشیم.ممنون  
خدایی خیلی منتظر این لحظه ام خیلی دوست دارم دخترم بزرگ بشه بهم کادوی روز مادر بده،ایشالا پسر شما هم ...

ممنون گلم .چشم بر هم بزنی بزرگ میشه .من که فقط حسرت بچگی پسرم رو میخورم .دلم واسه بچگیاش خیلی تنگ شده .ایشالا که زنده باشه دخمل نازت 😘

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞