2777
2789
عنوان

خیانت همسرم داغونم کرده😭😭😭

978 بازدید | 76 پست

الان سه سال داره میگذره ولی من هنوز نتوستم ببخشمش خیانت ج ن س ی کرده ۸ سال بهم از اون موقع دیگه دوسش ندارم حتی دوست ندارم دست بهم بزنه دارم به اجبار خانوادم و بخاطر بچه هام زندگی میکنم باهاش معتاده گل میکشه معتاد ب ش ی ره هست خیلی بشت بد دهن بداخلاقه موندم چ کار کنم یه بارم به حدی منو زد و گلو فشار داد ک میخواستم خفه شم بمیرم همسرم خیلی پولداره اما اصلا پول برای خرید لباس یا پول تو جیبی نمیده اگر بده در حد ۵۰۰ تومن همش بی احترامی میکنه احساس عاطفه نداره میخوام جدا بشم اما بچه هام نمیده ما خانوادم اصلا پشتم نیستن موندم چ کار کنم

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر بچه هام باید هی بسوزم هنوز خیلی جوونم ۲۶ سال سن بیشتر ندارم منم آرزو یه همسر خوب زندگی خوب رو دارم

چند تا بچه داری چند ساله ان؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

برو برای نفقه اقدام کن

اینا همه به نفع توست

بزنگ ۱۱۰بیاد ببرتش

بعدم قفل خونه رو عوض کن راهش نده روانی رو

تو جدابشی کمیته امداد و بهزیستی کمکت میکنه 

خانواده هم پشتت نبودن مهم نیس

کاربر سال۹۷م
نمتونی یواشکی پولاشو بگیری بری وکیل بگیری و مهریتو بذاری اجرا

خب خواهر بچه هامو چ کارکنم کنم  مادرم سرطان داره میمیره 

هعی 😔خدا بهت صبر بده ابجی هیچی اندازه خیانت ی زنو نمیتونه داغون کنه و متلاشی باز چه برسه که داری همچین چیزای دیگه ایم تحمل میکنی واقعا اجرت پیش خدا مطمئنم خیلی زیاده 😔💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻