2777
2789
عنوان

بلاتکلیفی در نامزدی طولانی مدت

336 بازدید | 32 پست

من از ۲۸ سالگی تا الان ۴۳ سالمه با یکی نامزد شدم بدون هیچ ارتباط خارج از عرف فقط در حد پیامک بعد خودم از اول دلم میخواست ازدواج کنم ولی با سنگ اندازی یکسری افراد منجر به ازدواج نشد بعد من خیلی عذاب کشیدم بعد مشکل اینجاست به طرف میگم اگر قصدت ازدواج خوب ازدواج کن اگر نیست حداقل میذاشتی با یکی دیگه ازدواج کنم نه خودش باهام ازدواج میکنه هم مانع ازدواج من شده و میشه نمیدونم چیکار کنم .بعد این بلاتکلیفی خیلی سخته بعد طرف مطلقه هم بود ولی فک کنم بعد طلاق هنوز به زن سابقش فک میکنه وگرنه اینهمه سال چرا من رو الاف نگه داشت خیلی در حق من ظلم شده دیگه بیخیال ازدواج شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید یعنی چی مانع ازدواجت میشه،چرا تا این حد صبرکردی ۱۵سال بخاطرچی آخه،ولش کن بره ارتباطت قطع کن این فقط میخواد زنگ تفریحش باشی، تو بعنوان یک انسان حق انتخاب داری حق خوب زندگی کردن داری این زنجیر اسارت قطع کن 

باور کن این آدم لایق تو ولایق خوبیهات نیست😔

خب عزیزم تا اینجا دیگه دنبال مقصر نگرد مقصر خودت هستی اینجا تا۵ سال میتونم هضم کنم اما اخه ۱۵ سال 

دلت به چی خوش بود دختر خوب معلوم بوده بازیه

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...                        

ببخشید یعنی چی مانع ازدواجت میشه،چرا تا این حد صبرکردی ۱۵سال بخاطرچی آخه،ولش کن بره ارتباطت قطع کن ا ...

یعنی طرف زورش از من بیشتره و نمیذاره  /قضیه به همین راحتی هم که میگی نیست قطع کن برو راه نداره چون جزییات قضیه رو نمیدونی 

خب عزیزم تا اینجا دیگه دنبال مقصر نگرد مقصر خودت هستی اینجا تا۵ سال میتونم هضم کنم اما اخه ۱۵ سال دل ...

نه بازی نیست قصد ازدواج داره ولی همش من رو با زن سابقش مقایسه میکنه همش به اون فک میکنه یعنی از زن سابقش که طلاق گرفته کاملا دل نکنده بخاطر این من رو تو دردسر بدی انداخته 

یعنی طرف زورش از من بیشتره و نمیذاره /قضیه به همین راحتی هم که میگی نیست قطع کن برو راه نداره چون ج ...

اگه واقعا بخوای بری هیچ چیزی نمیتونه جلوتو بگیره زورش بیشتره یعنی چی؟؟

نه بازی نیست قصد ازدواج داره ولی همش من رو با زن سابقش مقایسه میکنه همش به اون فک میکنه یعنی از زن س ...

اگه بازی نیست ۱۵ سال ازت سواستفاده نمیکرد، البته ما که علم غیب نداریم خودت راضی هستی ولی نمیدونم چرا تاپیک زدی ومطرح کردی هرچی دوستان میگن، طرفداری اونو میکنی ،باش بمون 

نه قضیه واقعیه چرا فک میکنی فیکه /فقط باورش سخته

چون خیلی عجیبه

چجوری این همه سال علاف اون شدید

یجوری تموم کن این رابطه رو

از مشاور کمک بخواه

لازم باشه از وکیل کمک‌بخواه یعنی چی نمیزاره با فرد دیگه ای هم اشنا بشی

خیلی خیلی بدم اومد ازش

مریضی چیزیه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

نه بازی نیست قصد ازدواج داره ولی همش من رو با زن سابقش مقایسه میکنه همش به اون فک میکنه یعنی از زن س ...

۱۵ ساله قصد ازدواج داره؟

عزیزمن اون رسما شمارو مسخره خودش کرده

قصد ازدواج داشت نهااایت ۵ ساله ازدواج میکردید

خودتو نجات بده 

همین

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱