2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

20 ب بالا تازه شیائومی

خب درامد داری یا از پدرت میگیری و ..

باید سعی کنی پس انداز کنی نصفشم پدر بده 

یا وام بگیری 

یا قرعه خونگی اسم بنویسی اگر اطرافت هست 

یا اگر خانواده وام گرفتن بگو یه مقدارشو بدن بهت نهایت قسطشو بدی و ..

همینا ب ذهنم رسید 

اها شاید دیجی کالا هنوز وامش سرجاش باشه ، وام خرید کالا از خودش که چک صیادی میخواد 

خب درامد داری یا از پدرت میگیری و ..باید سعی کنی پس انداز کنی نصفشم پدر بده یا وام بگیری یا قرعه خون ...

18 سالمه... 

شاغل نیستم ک، دوست ندارم به خانواده ام هم فشار بیارم

جدیدا دارم خیلی خرج میذارم روی دستشون

مرسی که راهنمایی کردی ❤

خب درامد داری یا از پدرت میگیری و ..باید سعی کنی پس انداز کنی نصفشم پدر بده یا وام بگیری یا قرعه خون ...

قرعه چطوریه

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

18 سالمه... شاغل نیستم ک، دوست ندارم به خانواده ام هم فشار بیارمجدیدا دارم خیلی خرج میذارم روی دستشو ...

ولی اگر زمانی جمع کردی لپ تاپ بهتره بنظرم 

ان شاءالله زود شرایطش مهیا شه بتونی بخری عزیزم 

قرعه چطوریه

یه نفر از دوست یا فامیل مسئول صندوق فرضی میشه 

۱۰ ۱۵ نفر مثلا جمع میشن ماهانه مقدار مشخصی قسط واریز میکنن و هرماه پول جمع شده رو میدن به اونی که نوبته 

مسئول صندوق اولین نفر پول رو برمیداره 

همه هم بهتره اشنا باشن و خوش حساب 

مثلا ما نفری ۲ میدادیم و ۱۰ نفر بودیم ، من نفر شیشم اسمم درومد ۲۰ تومن گرفتم و یه مقدارم روش گذاشتم ...

اها ندارم قسط بدم

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست