2777
2789
عنوان

دامنه که خریدم بو میده

355 بازدید | 20 پست

من یه دامن خریدم یه تومن انقد که مغازه دار که یه دختره است با دوستای دخترش اونجا سیگار کشیدن دامنه بوی سگگگ سیگار میده نمیدونم سفید بوده شیری شده انگار !! حق من نیست لباسی ک می خرم بووی نویی بده شب میخواستم جایی بپوشمش  ولی نشد روم نشد 

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبردی به فروشنده اصلیش نشون میدادی میگفتی کسی خونه ما سیگار نمیکشه خریدم از دلاستیک درآوردم بپوشم خونه رو بو سیگار برداشته من روم نشد داخل مهمونی اینو بپوشم بگو آخرین باریه که از اینجا خرید میکنم بزار یکی دیگه زخم نخوره از بوی لباسش

خوب بهش می گفتی یا خرید نمی کردی ،این چه مغازه دار چلی بوده سیگار تو مغازه کشیده نمی گه لباس بو می گیره ، من هر چی فروشگاه می رم کلی عطر و اسپره خوشبو کننده به لباس و مغازه می زنن ، این چه چل بوده ،  نپوش برو بگو بو سیگار می ده ،

میبردی به فروشنده اصلیش نشون میدادی میگفتی کسی خونه ما سیگار نمیکشه خریدم از دلاستیک درآوردم بپوشم خ ...

صای مغازه خودشه ک سیگار میکشه تنها کاری ک مستونم بکنم لباسشویی اما دیگه از اونجا خرید نمیکنم

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃