2777
2789
عنوان

وقتی بهش فکر میکنم دلم میگیره

86 بازدید | 4 پست

دخترایمن شبا کنار هم میخوابن، یوقتا میچسبن بهم، یوقتا از شب نگاهشون میکنم موهاشون تو هم... باهم میخندن دعوا میکنن... این برا اون پوشک میاره اون اینو بغل میکنه...

بعد فکر میکنم یروز بزرگ میشن ازدواج میکنن همینا ک انقد بهم نزدیکن از هم دور میشن... دیگ خیلی از رازای همو نمیدونن خیلی چیزا رو از هم پنهان میکنن... در خوشبینانه ترین حالتش، بازم مثل الان انقد بهم نزدیک نیستن...

نمیدونم من خودم تکم، نمیدونم حسم درسته یا نه... ولی بهش فکر میکنم دلم میگیره...

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

منم 😭

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا قانون زندگی همین همه خواهر برادر ها خواهر ها یا برادر ها همینطورن هر کس یروز باید بره دنبال س ...

چه قشنگ ومتین وزیبا دسمریزاد

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺