2777
2789
عنوان

شما بودید چه کار میکردید

73 بازدید | 8 پست

دوستان من همسرم میدونه که از کارهای اطرافیانش ناراحت میشم و قبولم داره که کاراشون بده اما همش دنبال اینه که سرسری بگذره از کنارش و بگه تو حساسی و تحمل کن نمیدونم رفتار درست چیه از بس گفتم و ناراحت بودم تو رابطه خودمون هم تاثیر گذاشته شما جای من بودید چکار میکردید؟

اولا اینکه اصلا غر نزن و گلگی نکن ک فقط داری زندگی و آرامش خودتونو بهم میزنی و در نظر همسرت خیلی شخصیتت افت میکنه 

ثانیا. آقایون دوست ندارن از خانواده و فامیل هاشون بد بگین شاید ته دلش بهت حق بده ولی تو رو نشون نمیده 

پس گلگی کردن فایده نداره عزیزم فقط رابطه تون رو خراب میکنی 

گلگی رو بزار به جاش ک افتاد اون موقع بگو ک تاثیر گذار باشه میدونی چی میگم دیگه؟!

در دایره ی قسمت ما نقطه ی تسلیمیم ...لطف آنچه تو اندیشی ،حکم آنچه تو فرمایی

اولا اینکه اصلا غر نزن و گلگی نکن ک فقط داری زندگی و آرامش خودتونو بهم میزنی و در نظر همسرت خیلی شخص ...

آره متوجهم، خودمم به این نتیجه رسیدم اما حیف که خیلی گفتم نمیدونم چجوری رابطمون رو درست کنم میگه همش رو لبه شمشیرم دلم براش میسوزه اینو میگه اما خودمم اذیت شدم رابطمون اصلاحات مثل قبل نیست بهم بی توجه شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره متوجهم، خودمم به این نتیجه رسیدم اما حیف که خیلی گفتم نمیدونم چجوری رابطمون رو درست کنم میگه همش ...

همین دیگه واقعا غر زدن و گلگی کار رو خرابتر میکنه 

خب بیا دیگه نگووو بیشتر به زندگی خودتون تمرکز کن 

به همسرت اقتدار بده به خدا ک اقتدار مرد رمز پیروزیه برای زن 

تو با بدگویی از خانواده و اطرافیان همسرت داری اونو میشکنی نکن این کارو خودتم میبینی ک فایده نداره پس بیخیاااال

همین دیگه واقعا غر زدن و گلگی کار رو خرابتر میکنه خب بیا دیگه نگووو بیشتر به زندگی خودتون تمرکز کن ب ...

درسته حرفتون

الان مثلا وقتی برین خونه یکی که اصلا براش مهم نباشه شما هستین فقط به همسرتون اهمیت بده باید چکار کرد من میرم یه جاهایی که دعوت اصلا ندارن یا ما خودمون راه میرفتیم میریم، میرم هم معذبم همسرم هم بدون من و بچه نمیره

درسته حرفتونالان مثلا وقتی برین خونه یکی که اصلا براش مهم نباشه شما هستین فقط به همسرتون اهمیت بده ب ...

به حرف همسرت گوش کن به خاطر اون برو و به خاطر اون تحمل کن ....

به حرف همسرت گوش کن به خاطر اون برو و به خاطر اون تحمل کن ....

تا الان هم به خاطر اون بوده اما از درون شکستم میگم مگه من چمه

مثلا یکی از اطرافیان همسرم که خانمه خودش و شوهرش با شوهرم همکارن به بهانه های کاری همش باهم ارتباط دارن مشکلی ندارم با این موضوع اما مثلا سر اومدن به خونه ما شد خانم با همسر من هماهنگ میکنه میان هم همش حرف کار و حرفای خودشون خیلی تک میوفتم همسرم میگه تو رسمی برخورد میکنی هیچکی نمیتونه باهات کناربیاد

تا الان هم به خاطر اون بوده اما از درون شکستم میگم مگه من چمهمثلا یکی از اطرافیان همسرم که خانمه خود ...

خب یه کم صمیمی تر برخورد کن ببین چطور میشه 

مثلا وقتی اونا بحث کاری میکنن بشین کنارشون و تو جمعشون باش و بی تفاوت نباش 

یک بار به  یه بهانه ای خودت به اون خانم زنگ بزن مثلا وقتی قراره برین خونشون یا ...بزار شمارتو داشته باشه یا بزار بفهمه از ارتباط گرفتن بدت نمیاد

خب یه کم صمیمی تر برخورد کن ببین چطور میشه مثلا وقتی اونا بحث کاری میکنن بشین کنارشون و تو جمعشون با ...

هستم همینجور حس میکنم از من خوششون نیاد چون خیلی با من تعارف دارن با همسرم راحتن حتی چند بار تعارف زدم خسته هستید بچه رو بیارید خونه ما یه روزایی مهد نبرید،گرم میگیرم دوستانه برخورد میکنم به هر بهانه ای وارد بحثشون میشم یه آشی درست کنم میفرستم براشون راستش نمیدونم دیگه باید چجور باشم