2777
2789
عنوان

چقدر با این موافقین❓

250 بازدید | 26 پست

فکر کن با شخصی سرسنگین یا قهر باشیم و زمانیکه اون فرد دچار مشکل یا بیماری بشه، 

ما عذاب وجدان می‌گیریم! و دلمون می‌خواد ببخشیمش!

هوش مصنوعی اینجوری جوابمو داد:

احساسات در مواقع چالش، ناشی از ترس و مقطعی است؛ بنابراین باید نسبت به آن بی توجه باشیم چراکه کسی با درد کشیدن لایق بخشش نمی‌شود.

هیچ چیز باعث نمی‌شود ظلم را توجیه کنیم.

عاطی صدام کنید♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفش به نظرم منطقیه

منطق تنها فقط از عهده ی یه ربات برمیاد انسان نمیتونه احساسشو نادیده بگیره و کاملا منطقی باشه

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

عزیزم اگه بنا باشه همه کارامون با هوش مصنوعی هماهنگ کنیم بشر امروز خیلی خیلی تنها میشه،آدمی از ازل اجتماع دوست بود با این راهکارا روز به روز تنهاتر میشیم

البته من نمیدونم جریان چی بوده و چقد آسیب دیدی ولی کلی میگم که بعضی وقتا هم به صدای قلبت گوش کن

بد بودن آسون ترین کاره، خوب بودنه که خیلی خیلی سخته

اگر ظلم آنقدر بزرگ هست که بود و نبودش برات فرقی نکنه خوب نرو طرفش

اما همینکه دلت لرزید یعنی دوسش داری یعنی مهمه برات و راهی هست ببخشی 

من میگم ببخش و رها کن 

بگو خدایا من بنده تورو بخشیدم و به تو سپردم خودم و زندگیمو و فلانی رو تو برام هرجور صلاح میدونید رقم بزند 

از اونجایی که روزای قشنگت به دست خدا نوشته میشه 

نمی گم غیر منطقیه می گم فر ق ماشین با انسان همینه ما شین فقط منطق ولی انسان تلفیق منطق و احسا س

به نظر منم بهتر اینه که همههههه رو ببخشیم چون لایق آرامش هستیم(حتی اگه اون فرد لایق بخشش نباشه) 

کی حوصله داره با آدمایی که بهش ظلم کردن اون دنیا باز دوباره روبرو بشه

عاطی صدام کنید♥️