2777
2789

من چند روزه بخاطر گرما بیرون نرفتم افتضاحه 

اینجا ۴۲ درجه است 

بیرون درمیاید تو این هوا میگم سرما قابل تحمله اما این گرما نه

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم یه بارون و رعد و برق وحشی میخاد 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من کارم اتاق عمله یکی از خوبیاش سرد بودنه تابستونو ترجیح میدم دائم سرکارباشم

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

من کارم اتاق عمله یکی از خوبیاش سرد بودنه تابستونو ترجیح میدم دائم سرکارباشم

منظورم کوچه حیابون بود مثلا برید خرید خیابونا رو بگردین

منظورم کوچه حیابون بود مثلا برید خرید خیابونا رو بگردین

فقط شببب

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

خوب تابستون گرمه زمستون سرد این طبیعت فصلهاست بالاخره فصل سردم از راه میرسه امیدوارم امسال سال پر با ...

من فکر میکنم امسال خیلی داغه هوا نسبت به پارسال 

پارسالم دقیقا همین بود عزیزم

نه به نظر من 

پارسال ما خیلی کولر روشن نمیکردیم مخصوصا شبا که اصلا فقط سر ظهر اما امسال ۲۴ ساعت روشنه 

از گرمای شدید شهرمون میگم شما که ۴۲ درجه هستید و اذیت هستین ما چی بگیم از دمای ۵۵ درجه ی شهرمون عزیز ...

آها 

منظورم اینکه تو روز خیلی سخته مثلا پیاده بری خرید آدم آب میشه تا برگرده مگه مجبور باشی بری