2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام

104 بازدید | 18 پست

من یک خواهر یازده ساله دارم 

متوجه شدم که آره برای یک پسره هم سن و سالای خودش نامه نوشته و بعد از طریق دختر عموی پسره به فرده مقابل رسونده  و  خب از اونجایی که سنش کمه نمی‌تونه خب بر احساساتش کنترل کامل داشته باشه 

البته اینم بگم که تقریبا از اقوام هستن وگاهی  ارتباط دارن با هم 

من نمیتونم به بزرگ تر های خودم در این قضیه  اطلاع بدم چون میترسم واکنش بدی نشون بدن و باعث بدتر شدن ماجرا بشه 

چون خواهرم  خوشبختانه خودش  این موضوعات رو به من گفته ، یک جورایی سعی کردم زیاد واکنش های بدی نشون ندم که باعث بشه دیگه حرفاشو به من نگه و من حالا با گفتن یکسری حرفا بهش سعی میکنم کاری کنم بتونه از خودش مراقبت کنه 

و اگه من برم به بزرگ تر های خودم  اطلاع بدم در این قضیه به احتمال می‌فهمه که من گفتم و دیگه به من از خودش چیزی نمیگه و اطلاع نمیده

حالا به نظره شما من چیکار کنم که از این کارها دست بکشه و کاری کنم خودش با خواست خودش از اینکارها نکنه ؟

نگو که اسمش رو تو نامه نوشته 😔😔😔؟؟؟؟

خیلی زوده برای این کارها 

خیلیییی زود

هر چه سریع تر ببرش روانشناس باهاش حرف بزنه 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو که اسمش رو تو نامه نوشته 😔😔😔؟؟؟؟خیلی زوده برای این کارها خیلیییی زودهر چه سریع تر ببرش روانشن ...

همونطور که گفتم یک جورایی از اقوام هستیم 

خب می‌شناسن همو 

و خب من شرایط اینو ندارم که ببرم پیش روانشناس 

برای همین اینجا راهنمایی خواستم

ببین دوستاش کیا هستن دختر و پسر خانم ها بیشترشون از دوستاشون مشورت میگیرن و حرف اونارو گوش میدن در ...

متاسفانه اون ها هم سنشون کمه 

و نمیشه هم کاری کنم که با اونا در ارتباط نباشه 

همونطور که گفتم یک جورایی از اقوام هستیم خب می‌شناسن همو و خب من شرایط اینو ندارم که ببرم پیش روانشن ...

آنلاین ویزیت کن 

باهاش تلفنی صحبت کنه 

البته اگه مسافت منظورته

موضوع شوخی بردار نیست

فعلا آروم آروم با یه لحن مهربونم بهش بگو 

دیگه این کار رو نکنه

بگو بازی با آبروشه 

بگو آینده اش ممکنه اینجوری خراب بشه ...

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

آنلاین ویزیت کن باهاش تلفنی صحبت کنه البته اگه مسافت منظورتهموضوع شوخی بردار نیستفعلا آروم آروم با ی ...

آره 

یکسری حرفا بهش گفتم با مهربونی 

نگران اینم که حرفمو گوش نکنه 

به بزرگ تر ها هم اگه اطلاع بدم میگم شاید واکنش خوبی نشون ندن و اوضاع بدتر بشه 

آنلاین ویزیت کن باهاش تلفنی صحبت کنه البته اگه مسافت منظورتهموضوع شوخی بردار نیستفعلا آروم آروم با ی ...

ممنون از راهنماییتون

نکته ی دیگه ای نیست بهم بگید ؟ 

اون راه نزدیک تره که منصرفش کنن و راه بد خدایی نکرده نره

حالا به عنوان خواهر بزرگترش سعی میکنم کنارش باشم و خب راهنمایی های لازم رو هم بهش گفتم 

حالا صبر میکنم اگه دیدم قضیه داره جدی تر میشه و اوضاع خوب پیش نمیره تصمیم دارم با بزرگ تر های خودم در میون بزارمش