2777
2789
عنوان

شما بودین این کارو میکردین

177 بازدید | 15 پست

ما به مغازه وراثتی داریم که معلوم نیست کارای دادگاهی و فروشش کی انجام بشه الان ۱۰ سال گذشته ممکنه یک ماه دیگه ممکنه ۱۰ سال دیگه فروش بره 

خودمونم مستاجریم 

منم یه مقدار طلا دارم گذاشتم مغازه فروش رفت بزارم روش اگه کم اومد خونه بخریم 

ماشین مون پرایده سال دیگه می‌ره تو طرح اسقاط 

به نظرتون عقلانی هست طلاهامو سال دیگه بفروشم تو طرح اسقاط ماشین مدل بالا بردارم 

اگه پول خرید خونه کم آوردم بفروشم ماسیمو 

یا کلا فعلا ماشین نخوریم ببینیم تکلیف مغازه چی میشه اونوقت طلا بزارم روش یا اگه لازم نشد  برا خونه ماشین بخریم ؟ 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا

غلط املایی دارم امکان ویرایش نیست 

ماسینو ، ماشینو 

بخوریم ، بخریم

-خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرح اسقاط چجوریه؟ اگه ماشین می دن به جاش بفروش اونم طلا کن

باید ۲۰۰-۳۰۰ میلیون پیش پرداخت بدیم بقیشم ماهی ۷ قسط 

ولی صفر میدن و قیمتش از بیرون کمتره

-خدا
باید ۲۰۰-۳۰۰ میلیون پیش پرداخت بدیم بقیشم ماهی ۷ قسط ولی صفر میدن و قیمتش از بیرون کمتره

به نظرم ابدا دست به طلاها نزن،خصوصا الان که معلوم نیست مملکت چی قراره بشه،پولت نره خدای نکرده

به نظرم ابدا دست به طلاها نزن،خصوصا الان که معلوم نیست مملکت چی قراره بشه،پولت نره خدای نکرده

بدجوری رفته رو مهم از دست این لکنته راحت شیم

-خدا
به نظر من ماشینو بخرین، چون معلوم نیست کی مغازه فروش میره. ماشین هم ازش استفاده میکنید، هم بعدا میشه ...

امروز یکی از دوستام انداخت تو مخم 

منم همین حرف شما رو میگم 

ولی نمی‌دونم درسته یا نه 

-خدا

فقط یه چیزی که فکر میکنم بعدش چون باید مدل پایین بگیریم 

بچه ها میترسم مسخره بازیردرنیارن 

البته خوب خونه خریدنم ذوق خودشو داره

-خدا
امروز یکی از دوستام انداخت تو مخم منم همین حرف شما رو میگم ولی نمی‌دونم درسته یا نه

ببین به نظر من بهترین سرمایه اونه که هم سرمایه ت باشه، هم بتونی ازش استفاده کنی. هرچند ماشین رو نمیشه خیلی سرمایه حساب کرد چون خدای نکرده ممکنه تصادف کنه و این چیزا، اما بازم فکر میکنم ماشین نو سوار شدن و هر روز تعمیرگاه نبودن، ارجحیت داره به اینکه بخوای واسه چیزی که نمیدونی کی پیش میاد، خودتو اذیت کنی.

ببین به نظر من بهترین سرمایه اونه که هم سرمایه ت باشه، هم بتونی ازش استفاده کنی. هرچند ماشین رو نمیش ...

میدونید ا صلا قیمت اون خراب شده هم مشخص نیست مثل ملک های دیگه چندین مغازی که به نفر باید بیاد همه رو بخره تبدیل به پاساژی چیزی بکنه چون زمین خیلی بزرگه ولی خود مغازه زیاد بزرگ نیست ممکنه خوب بخره ممکنه مفت بخره

واسه همین میگم شاید خوب خرید 

ولی اگه کم بخره اونوقت لازم میشه 

نامشخصه 

-خدا
میدونید ا صلا قیمت اون خراب شده هم مشخص نیست مثل ملک های دیگه چندین مغازی که به نفر باید بیاد همه رو ...

خب چنین چیزی فروشش خیلی سخته. نمیدونم واقعا، شما باید با توجه به شرایط خودتون تصمیم بگیری، ولی من بودم احتمالا اینکارو میکردم.

خب چنین چیزی فروشش خیلی سخته. نمیدونم واقعا، شما باید با توجه به شرایط خودتون تصمیم بگیری، ولی من بو ...

ممنون عزیزم لطف کردی نظرتون گفتی 

-خدا