2777
2789

پسرش و خودش داشتن میرفتن مراسم خاکسپاری یکی از بستگانشون توی راه وحشتناک تصادف میکنن ماشین مچاله شده رسما مخصوصا از طرف شاگرد..

پسره فقط کوفتگی داره خدا رو شکر طوریش نشده خدا یه جوونیش رحم کرده..

ولی مادرش کبدش و کلیش ضربه دیدن خونریزی داخلی کرده، سرشم از پشت شکسته، ۲ روزه توی کماست

همسرش هم دقیقا ۵ سال پیش وقتی داشتن میرفتن تهران تصادف کرد مرد.

واقعا اگه طوریش بشه بچه هاش بیچاره میشن فرض کن آدم توی تصادف عزیزتریناشو از دست بده😭

تو رو خدا دعا کنید به هوش بیاد بتونن عملش کنن واقعا خیلی خانوم مهربون و پاکدلی بود حقش نیست اینطوری زجر بکشه خیلی سخته کشیده💔 

لطفا نفری یدونه صلوات بفرستید.

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا ب حق امام رضا ک شفا پیدا کنه هرچند خودمم دو سه ماهی میشه داغدارم و خاله جونمو از دست دادم

خدا رحمتشون کنه عزیزم🖤خیلی ممنون

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

خدا شفاشون بده ان شاللهبه این فکر کردم اماده شی بری ختم یکی خودتم تو راه ختم اون طرف بمیریچقد دردناک ...

آره واقعا😭

دعا کنید ختم به خیر بشه و به هوش بیاد.

زنده باشی عزیزم خاله جونم جوون بود دوتا بچه رو گذاشت و رفت بس ک زندگی بهش فشار آورد سکته قلبی مغزی ه ...

وای عزیزم خدا رحمتش کنه🥲