2777
2789
عنوان

چه دعایی کردین برای ازدواجتون

105 بازدید | 21 پست

برای اینکه یه ازدواج خوب کنید و از تنهایی در بیاین چه دعایی کردین؟

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۷۰ تا آیت الکرسی

هرروز؟؟؟ 

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

من برای ازدواج خواهرم خیلی دعا کردم. هنوز قسمتش نشده. اگه کسی بلده راهنماییم کنه. انشالله بخت خوبی ن ...

ی چیزی میگم بهتون ک خودم دوبار نتیجه گرفتم ازش ب فاصله ۲ ۳ ماه بعدش دوتا از دوستام بختشون بازشد 

جفتشون تو یکماه عقد کردن ماشاالله 

ختم فوق العاده ساده ای هستش اینکه ختم چله ۱۰۰صلوات بگیر براش فقط ی شرط داره ک باید شرطشو رعایت کنی اینکه بین خودت و خدای خودت بصورت ی راز باقی بمونه و ب نزدیکترین آدم بهت دوست مادر یا هرکسی نگی ک شما داری ختم چله میگیری برا ازدواج فلانی یا داری دعا میکنی اصلا نباید برا کسی بگی 

اگه امکانش هست در کنار اسم خواهرتون اسم منو هم بگی ممنونت میشم اسمم زینب و۳۵سالمه ومجردم

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ی چیزی میگم بهتون ک خودم دوبار نتیجه گرفتم ازش ب فاصله ۲ ۳ ماه بعدش دوتا از دوستام بختشون بازشد جفتش ...

چهل روز ، روزی ۱۰۰ صلوات ؟

ی چیزی میگم بهتون ک خودم دوبار نتیجه گرفتم ازش ب فاصله ۲ ۳ ماه بعدش دوتا از دوستام بختشون بازشد جفتش ...

عزیزم چه ختم ها و نمازها که نداشتم. خیلی بیحس شدم ولی بازم امیدوارم. 

چشم. ممنونم. الهی در حق خودتم روا بشه. 

الهی نگاهی
چهل روز ، روزی ۱۰۰ صلوات ؟

اره ختم راحتیه فقط شرطشو رعایت کن 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

عزیزم چه ختم ها و نمازها که نداشتم. خیلی بیحس شدم ولی بازم امیدوارم. چشم. ممنونم. الهی در حق خودتم ر ...

این ختم برا حاجت روایی بقیه س 

یعنی شما برا کس دیگه ای بدون خبر اون شخص میگیری 

این ختم برا حاجت روایی بقیه س یعنی شما برا کس دیگه ای بدون خبر اون شخص میگیری

عه خب پس خودم چی🥲

عه خب پس خودم چی🥲

من حقیقتش برا دوتا از دوستام و خودم این چله رو گرفتم دوتا دوستام خدارو صدهزار مرتبه شکر عقد کردن 

ولی خودم همچنان مجردم

عه خب پس خودم چی🥲

ابان یا آذر ۴۰۳بود ک ختم رو شروع کردم ماشاالله اسفند ۴۰۳ عقد کردن 

ولی بهشون نگفتم هنوز ک هنوزه خبر ندارن و ممکنه تا آخر عمر هم بهشون نگم