2777
2789

من یه قنداق و تشک گاردار دیدم تو اینستا خیلی قشنگه ولی متاسفانه میگه فقط این ۲ تا رو میفروشم و کیف وسایل نوزاد و آغوشی درست نمیکنم ستش

منم این ۴ تا رو میخواستم بگیرم...حالا چیکار کنم؟ از این پیج اون قنداق و تشک گاردداری که خوشم اومده رو بگیرم؟ از بازارم میتونم فقط آغوشی و کیف وسایل نوزاد همرنگش میتونم بگیرم؟ یا تکی نمیدن باید سرویس کامل بخرم؟

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میدن

عه دیدین شما؟ میترسم ست نشن بد شه

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

میتونی عزیزم

میترسم ست نشن بد شه

بعضی سرویس ها کیف تکی دارن. ولی بعضی ها نه 

باید بری تو بازار بگردی. مثلا مغازه دار می گفت این کار رو کیف تک فلان رنگش دارم 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بعضی سرویس ها کیف تکی دارن. ولی بعضی ها نه باید بری تو بازار بگردی. مثلا مغازه دار می گفت این کار رو ...

میترسم ست نشن بد شه

عه دیدین شما؟ میترسم ست نشن بد شه

اره ما جدا گرفتیم

ست میشن نهایتا ساده میگیری

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
میترسم ست نشن بد شه

قبل خریدن برو تو بازار اگه تکش پیدا کردی و خریدی بعد اون سفارش بده 

چون همه سرویس ها تک ندارن. 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

اغوشی اصلا به کار نمیاد بی خود هزینه نکن

آغوشی همونیو میگم که پاهای بچه ازش میاد بیرونا   

آغوشی همونیو میگم که پاهای بچه ازش میاد بیرونا

بله همون.  خیلی ها می گفتن خریدیم ولی یکی دوبار بیشتر استفاده نکردیم. اینجا کسی استفاده نمی کنه همه بچه رو بغل می کنند 

اره میدن گلم .همه که ست کامل نمیخرن

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم