2777
2789

بله

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی وقتاشده واقعا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

نه

اگه دوست داری می‌تونی صحبت کنی 

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

آرهکاش وجودم نبود روی زمین زم داداشم برای طلبش آبروم رو توی فامیل برده😭 کاش بمیرم

خدانکنه

ای چی بگم نمیدونم داستان چیه خدا شفاش بده زنداداشتو ابرو بری عاقبت نداره

آره شده حتی یه مرغ عشق داریم میخواستم جای اون باشم یا حتی یه مورچه هر چی فقط سالم باشه و داغ عزیز ند ...

دقیقا منم انقدر شده حیوونا رو دیدم فکر کردم به اینکه کاش جای اینا بودم.‌‌...

فکر کردم فقط منم

انقد بعضی چیزای ساده برام عقده شده که حتی بعد مدت ها که میتونم داشته باشمشون انقد که از درون خالیو بی اعتماد بنفس و پر عقده و درد شده دلم هیچ لذت و خوشحالی ای نمیده بهم

سلام میشه لطفا تاپیک فا لتون قفل کنید؟اخطار گرفتم برای اینکه فا ل نگیرم و توی تاپیک شماهمش  ریپلای میکنن منو درخواست میدن🙏🙏🙏🙏

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢