2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگیری؟ ینفرو که راهنماییم کنه؟؟ فقط لطفا هزینه نداشته باشه ها،نمیخوام کاری انجام بده فقط راهنمایی

نه بابا هزینه چیه فقط یه راهنمایی میخوام واست بگیرم 

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم 

[QUOTE=389216032]چی بگیری؟ ینفرو که راهنماییم کنه؟؟ فقط لطفا هزینه نداشته باشه ها،نمیخوام کاری انجام بده فقط 

نه بابا هزینه چیه یه راهنمایی میخوام برات بگیرم 

نه بابا هزینه چیه فقط یه راهنمایی میخوام واست بگیرم

مرسی ببین از هرکی که میخوای راهنمایی بگیری بیزحمت ازش بپرس

بگو که توی گوشیم من یه مخاطب هندی داشتم ۴ سال اینا میشه شمارشو داشتم اونم شماره منو داشت فقطم تو واتاسپ باهم حرف میزدیم بعد یهو پیار تو مخاطبین خود گوشی ، نه واتساپ، اسمشو سرچ کردم دیدیم به تماس خروجی پاسخ داده شده از طرف من باهاش ثبت شده بپرس ببین این علامت قطعا به معنی هکه یا ممکنه باگ خود گوشی باشه؟ بعد ببارم توی واتساپ چند تا ویدیو ضبط میکردم تو پیامهای ذخیره ای و هیچکدوموشونو ارسال نکردم ولی آخرین ویدیو بدون ارسال تو گالریم سیو شده بود. میشه ازش بپرسی ببینی اگه واتساپم هک شده باشه ، هکر میتونه به ویدیوهای در حال ضبطم دسترسی پیدا کنه، و بدون اینکه من اونو جایی ارسال کنم ، هکر اون ویدیو رو جایی بفرسته یا سیو کنه یا.. هرچیز دیگه ای؟؟ یا این اتفاقم یه باگه تو واتساپ؟؟؟

مرسی ببین از هرکی که میخوای راهنمایی بگیری بیزحمت ازش بپرسبگو که توی گوشیم من یه مخاطب هندی داشتم ۴ ...

عزیمز 

من درخواست دادم 

قبول کن چون تا ببینمش و ازش بپرسم یکم‌طول میکشه 

متاسفانه شماره تلفن ازش ندارم

عزیمز من درخواست دادم قبول کن چون تا ببینمش و ازش بپرسم یکم‌طول میکشه متاسفانه شماره تلفن ازش ندارم

درخواست تو برام نشون نمیده، من خودم درخواست دادم، فقط لطفا منو مطلع کن واقعا اضطراب دارم، مرسی🙏🏻🙏🏻💕

درخواست تو برام نشون نمیده، من خودم درخواست دادم، فقط لطفا منو مطلع کن واقعا اضطراب دارم، مرسی🙏🏻🙏 ...

چشم عزیزم 

حتما