سلام بچه ها من یه دختر خاله دارم که حدود ۱ سال از من کوچکتره.همیشه تا من یادم میاد تو همهی مراحل و موقعیت های زندگی از من بالاتره .مثلا قیافه ،قد،هیکل،تحصیلات،وضع مالی خانوادگی و کلا از همه لحاظ ها.
حتی از نظر گردش و تفریح و مسافرت و خرید ولباس و اینا
و حتی خواستگار .مثلا یه مهمونی هیئتی جایی که میریم مثلا ما پیش هم نشستیم همیشه واسه اون خواستگار پیدا میشه ولی منو اصلا انگار نه انگار اونجا وجود دارم.مثلا همهی افراد فامیل خواستگارش بودند .منم به خدا اصلا تو جمع هیچ رفتار بدی اصلا ازم سر نمیزنه ولی همین خانم یه بار تاسوعا رفته بودیم مسجد سر جای نشستن با دو نفر دعواش شد همونجا هم واسش دو تا خواستگار پیدا شد .
یادمه یه بار بچه بودیم در حدی که دنبال هم میدویدیم و بازی میکردیم .خونه اون خالم مهمونی بودیم همهی فامیل های شوهر خالم سر این که این دختر خاله من عروس کدومشون بشه با هم مثلا به شوخی بحث میکردند این قضیه شروع کننده این بود که من خودمو همیشه از اون پایین تر بدونم.
هر وقت که با مامانم در این مورد حرف میزدم هیچ وقت نگفت تو هم زیبایی های خودتو داری حتی همین امشب هم دوباره واسش تعریف کردم این جور چیزارو ولی همین امشب هم یه کم به من اعتماد به نفس نداد.عوضش هر وقت خواستیم جایی بریم همیشه به من میگفت کرم بزن به ابروهات مداد بزن .منو میبرد دکتر تا لاغر شم و همین چیزا اعتماد به نفس منو واقعا داغون کرد.