2777
2789
عنوان

عقده هایی که از کودکی منشا میگیرد

232 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من یه دختر خاله دارم که حدود ۱ سال از من کوچکتره.همیشه تا من یادم میاد تو همه‌ی مراحل و موقعیت های زندگی از من بالاتره .مثلا قیافه ،قد،هیکل،تحصیلات،وضع مالی خانوادگی و کلا از همه لحاظ ها.

حتی از نظر گردش و تفریح و مسافرت و خرید ولباس و اینا

و حتی خواستگار .مثلا یه مهمونی هیئتی جایی که میریم مثلا ما پیش هم نشستیم همیشه واسه اون خواستگار پیدا میشه ولی منو اصلا انگار نه انگار اونجا وجود دارم.مثلا همه‌ی افراد فامیل خواستگارش بودند .منم به خدا اصلا تو جمع هیچ رفتار بدی اصلا ازم سر نمیزنه ولی همین خانم یه بار تاسوعا رفته بودیم مسجد سر جای نشستن با دو نفر دعواش شد همونجا هم واسش دو تا خواستگار پیدا شد .

یادمه یه بار بچه بودیم در حدی که دنبال هم میدویدیم و بازی میکردیم .خونه اون خالم مهمونی بودیم همه‌ی فامیل های شوهر خالم سر این که این دختر خاله من عروس کدومشون بشه با هم مثلا به شوخی بحث می‌کردند این قضیه شروع کننده این بود که من خودمو همیشه از اون پایین تر بدونم.

هر وقت که با مامانم در این مورد حرف میزدم هیچ وقت نگفت تو هم زیبایی های خودتو داری حتی همین امشب هم دوباره واسش تعریف کردم این جور چیزارو ولی همین امشب هم یه کم به من اعتماد به نفس نداد.عوضش هر وقت خواستیم جایی بریم همیشه به من می‌گفت کرم بزن به ابروهات مداد بزن .منو می‌برد دکتر تا لاغر شم و همین چیزا اعتماد به نفس منو واقعا داغون کرد.

دخترخاله منم ازم بالاتره 

من کاری ندارم رندگی خودنو جمع کنم هنر کردم 

ولی از این حرصم میگیره بقبه مدام در حال مقایسه کردنن

بعد میان میگن تو خیلییییی حسودی

بابا !

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت باهاش مقایسه نکن 

حتما توهم نقطه قوت هایی داری که اون نداره

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

همه ما کم و بیش تو به دوره ای، خودمون رو‌با بقیه مقایسه میکنیم و بعضی معیارها بالاتر و یا پایین تر هستیم

اما چیزی که شما تعریف کردی، به نظرم‌میرسه بهش حساس شدی و هر عکس العمل بقیه را نسبت بهش تو ذهنت می مونه

منتظر تایید مادرت نباش

سعی کن توانایی های خودت رو به یاد بیاری و تقویت کنی

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

درکت میکنم

منم یه دختردایی دارم سفید و بوره. از بچگی همه اون را دوست داشتن حتی یبار داشتیم خونه خالم بازی میکردیم شوهرخالم رفت یه خوشه انگور چید داد به اون ولی به من هیچی. کمتر از ۷ سالمون بود شاید

ولی خب اون ای کیوش پایین بود درس نخوند. من ارشد گرفتم. بازم خالم میگه تو که ازدواج کردی درس برا چی میخونی. به بچه هات برس😐

مطمئن باش تو خیلی چیزا تو از اون سرتری ولی چون ذهنت قفل شده اینطوری فکر میکنی. ذهنت را آزاد کن. نقاط قوت خودت را پیدا کن. از اون هم فاصله بگیر

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

احساست واقعا برام قابل درکهمن همین مشکل و با خواهر بزرگترم داشتمهمه عاشق اون میشدن و میگفتن زیباستول ...

خدایا من تو دبیرستان دوستام فهمیدن خواهرمه میگفتن خاک تو سرت تو چرا این شکلی شدی 

یه سری چیزا رو باید بپذیرید 

خوب واقعا شاید دختر خالتون زیباست 

و اینکه میگید دعوا کزده سر جا اصلا بد نیست نشون دهنده اینه که اعتماد به نفس داره و واسه حقش میجنگه 

عزیز دلم به جای مقایسه سعی کن یه سری چیزا ازش یاد بگیری 

اتفاقا خیلی حوبه ازتباط با همچین آدمی 

خدایا من تو دبیرستان دوستام فهمیدن خواهرمه میگفتن خاک تو سرت تو چرا این شکلی شدی

من کل فامیل و همسایه و دوست و آشنا نابودم میکردن

الان تمام ترسم اینه بچم شبیه خوذم بشه در این حد بیچاره م کردن

من کل فامیل و همسایه و دوست و آشنا نابودم میکردنالان تمام ترسم اینه بچم شبیه خوذم بشه در این حد بیچا ...

واا چقدر سمی بودن خدایی من نابود بودم تا رفتم دانشگاه دیدم همکلاسیام میگن خوشگلم چشات فلانه کم کم اعتماد بنفس گرفتم حتی خواهر کوچیکم میگه قبل از اینکه بری دانشگاه واقعا بنظرم زشت بودی بعدش نه. انگار این تفکر منفی روی روحیه و انرژی خودمم تأثیر داشت شاد نبودم 

من یه تجربه دارک دارم💔

من یه دختر عمه دارم که دقیقا همسن ام بود همه اونو به خوشگلی قبول داشتم و منو کسی نمی‌دید

به بار تو عروسی بابا یه من با اینکه مریض بود رفت کلی پول گرفت آورد زمانی که دختر عمم می‌رقصید می‌ریخت تو سرش و چشماش از ذوق برق میزد براش

اما وقغمن رقصیدم کلا هیچی💔

هیچ وقت رقص اون پولا رو سر دختر عمم و قلبی که از من شکست فراموش نشد