2777
2789
عنوان

اگه اهل جوکی بیا این ور بازار🤣🤣🤣

15744 بازدید | 626 پست

یه موضوعی فکرم رو مشغول کرده ..

چرا پلنگ صورتی تو خیابون لخت می گرده ولی موقع خواب لباسه خواب میپوشید😅

🤣🤪🤪

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

از حیف نون می‌پرسن که چرا زن گرفتی‌؟

میگه والا دیدم که تو زندگی‌ هیچی‌ نشدم

گفتم حداقل داماد بشم! 😐😂😂😂😂😁😄

😂🤪😂

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو بعضی قسمت اش لباس صورتی اش رو عوض می‌کنه یه صورتی دیگه میپوشه

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

‏یه سری وان حموم رو داشتم پر میکردم که خودکشی کنم

بابام در زد گفت خیلی صدای آب میاد

بفهمم وان رو پر آب کردی

حتی اگه مرده باشی دوباره میکشمت

هیچی دیگ مجبور شدم همه ی آب وانو سر بکشم😂😂

🤣😂🤣

ببخشید اسی. بچه ها یه مشکلی دارم هرکی خوند یه صلوات برام بفرسته لطفا🙏🏻

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

نوبت دهی دکترای خوب اینجوریه که شما باید حدس بزنی مثلاً چند ماه دیگه مریض میشی، از الان بری برا چند ماه دیگه نوبت بگیری.😕😄

🤣🤪🤪