2777
2789

پودر جلبک یعنی مزه جلبک میده بهت قول میدم با خوردن یک هورت ازش بالا میاری

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

دکترم بمن قرص سرکه سیب داد هنوز وقت نکردم بخورم. گفت یک هفته بخورم بعد چن تا داروی دیگه هم میده . ی نفر همون روز تو مطبش بود گفت خیلی خوب بود این قرصه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا فک نکنم اگه اینجوری باشه خیلی حال بهم زنه ک🤢🤢

تا حالا نخوردم ولی تجربه از خرید محصولات که اسم عجیب و غریب دارن این رو بهم ثابت کرده

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

فقط حواست باشه از جای معتبر بخری میگم بعضیاشون آلوده هستن.دوستم استفاده کرده راضیه.منم خریدم ولی است ...

از جای معتبریه خود شرکت اصلیشه شما از کجا تهیه کردین؟

چه جالب داروخونه ها میفروشن؟

آره عزیزم . نسخه ای که دکتر داد همراهم نبود نمی‌دونستم برا کدوم شرکت نوشته . قیمت ک کردم گفتن از ۲۶۰ تومن داره تا یکم پونصد . به دکتر داروخانه بگو عزیزم بعضیاشون مشاوره میدن بهت 

تا حالا نخوردم ولی تجربه از خرید محصولات که اسم عجیب و غریب دارن این رو بهم ثابت کرده

منم میخواستم بگیرم ولی خیلیا میگن به درد نمیخوره خیلیا هم میگن خوبه آدم دودل میشه . من استپ وزنی شدم همه ی مشکلمم شکممه☹️