2777
2789
اره، خدا لعنتشون کنه سگ صفتا

وادیوانن دکترمن خیلی خوش اخلاقه حتی بعد گذاشتن آرتور روز اول خیلی روی یونیک خابیدم بعد گفت کم کم بلندشو بهم نوشابه دادگفت بخور زیاد خابیدی ممکنه حالت ب شه سرت گیج بره با اینکه مطبش خیلی شلوغه و پردستیاره نزدیک 10تا یونیک تو اتاق مطب داره همرو باهم ویزیت میکنه باکمک دستیارانش اما دستیارشم خوبن بنی هی میاد بهشون میگه بامریض خوب رفتارکنی هابهش نوشابه بدین فلان، کلی هم ازشهرستان ها مریض داره اسمشم نمیگم نگن تبلیغ خیلی دوسش دارم براهمین کلی گفتم ازش😅خانومه نگین اقاعه کراشم فلان

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=389197770]وادیوانن دکترمن خیلی خوش اخلاقه حتی بعد گذاشتن آرتور روز اول خیلی روی یونیک خابیدم ...

😅تنها جای ازش شانس آوردم دکترم فکنم همیشه هم ادمویادشه این خیلی بهم حس خوبی میده با اینکه فوق العاده شلوغه منم نوبت چکام یک ساله شده اما همیشه منویادشه احوالمم  میپرسه کلا خودشو نمیگیره

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
[QUOTE=389197770]وادیوانن دکترمن خیلی خوش اخلاقه حتی بعد گذاشتن آرتور روز اول خیلی روی یونیک خابیدم ...

تنها انگیزمه برای مسواک زدن که بگه افرین چقد بهداشت خوبه خاله😅😅

چند سالگی ارتودنسی کردی؟!راستی درد داره؟

فکنم 14،15داشتم شروع کردم، درد روزای اول داره ینی نه اونجور دردی اگ دندونت فشاربدی چیزی بجوی اره دردت میاد ناجور اما اگر میکس کنی بخوری نه دردی حس نمیکنی کلا یک هفته اول زیادسر ب سرشون نزار میتونی استا مصرف کنی که من نکردم تحمل دردم بالاس، بعد ماهی یک بارچکاب داری اینار محکم میکنه بعضیا میگفتن وای هرماه بعدسفت کردن تا یک هفته درد داریم فلان اما من نداشتم راستش کل درد من همون یک هفته اول اول بود دیگه تموم حالانمیدونم اونا چجوری همیشه درد داشتن 😐البته به بدنم فرق داره من دردی حس نمیکردم اگرمیکردمم می ارزید