2777
2789
عنوان

لعنت به بیماری پسرم روز به روز داره آب میشه بیاید تورو خدا😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 108 پست
۲ سال و چهار ماه

پسرم من ۱۳ ماهش بود کل تابستون رو تو بیمارستان گذروندم هی تب میکرد میرفتم از اونجا ویروس میگرفت دوباره بعد ۵ روز تب شدید علائمش فقط تب بود دکترای نفهم هی آنتی بیوتیک که این ویروسه یه بار گفتم بابا این ۲۰ روز بستری بود بردم باز تب کرد تو بیمارستان پسرم تب داره داره مرخص میکنه میگم خانوم تب داره خوب نشده گف حساسی بعد کلی مطب و انور اینور بلاخره یکی تشخیص داد التهاب لوزه اس با یه قرص کورتون خوب شد 

پسر من نزدیکی دوسال بود چنین شد 

تا دوهفته هر چی بردم دکتر خوب نشد تا اینکه شیر خودمم می‌خورد بالا می آورد بیمارستان یه هفته بستری شد 

خوراک خودم شده بود گریه. آزمایش این همه دادم مشخص نشد تو دوهفته روزای آخر که بستری شد گفتن خونش عفونت کرده 

یه هفته بستری شد خدا رو شکر خوب شد البته الان ده سالشه 

خدا اون روزا برا هیچ کسی نیار 

خیلی سخته 

انشالله کو چولوی شما هم زودتر خوب بشه 

براش حمد میخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم فروردین ماه فقط تب میکر هیچ علایم دیگه ای نداشت. هر دکتری بردیم تبش قطع نمیشد دارو هم بالا میاو ...

آره بابا دو بار بردم خدایی خوب هم شد تا امروز که تا آب میخوره میگه دلم و بالا میاره با به شدت بی اشتهاس

گفتم شاید تول باشه 

بچه خواهر منم اینجوری بود پیش تول گیرم رفت .دکترم برد گفت اینکه چیزیش نیست .دوسالشه میگه مامان دلم درد می‌کنه آب فقط میخورد بالا میورد .دکتر بهش فقط یسری دارو داده با شربت اشتها

تب دیگه نداره آبریزش و سرفه اش هم خوب شده فقط امروز هیچی نمیخوره و بالا میاره

همون عالیه بهش بده 

هر موقع تشنه ش شد آماده داشته باش تو یخچال کم کم درست کن تازه تازه بخوره بهش بده آب رو آتیشه برای استفراغ 

زد به زود مریض نشده همون بیماریه که تموم نمیشه

بچه رو که احیانا نمیذارید دوست و آشنا بغل کنند و بوس و ماچ به راه باشه ؟!

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند