سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه من برای ۷شهریور کنکور دارم و بخاطر اینکه شاغلم و صبح تا شب سرکارم نتونستم زیاد مطالعه کنم و بخوانم ولی خیلی از درس های سال دهم و دوازدهم رو بلدم ولی تو این ۶ماهی که شروع کردم برای خواندن خیلی کم مطالعه داشتم به نظر شما کنکور شرکت کنم یانه و اگر بدونم نتیجه ی خوبی نمیگیرم شرکت نمیکنم چون اگر شرکت کنم و نتیجه خوبی نگیرم زد حال میخورم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مباحث مهم تو این یه ماه بخون خب میگی نهوندی دنبال نیجه خوب هم نباش
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
مثلا الان اگه ما برای امام حسین عزاداری نکنیم مشکلات کشورمون حل میشه؟ نه این چیزا ربطی نداره به هم
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏