2777
2789
عنوان

به همسرم سخت بگیرم یا ن

105 بازدید | 6 پست

لطفا فقط متاهل ها نظر بدن 

مجرد ها نظر ندن ...

همسرم اهل زن و مشغول این چیزا نیست ولی به شدت عاشق جمع دوستانه هست 

و امشب رفته ویلا با پسرای فامیل ک اونا هم متاهل هستن 

من انتظار داشتم قبول نکنه یا برنامه زوج بچینه 

از طرفی خیلی دوست داشت برع از طرفی دلم نمیخواد مجردی جایی برع باید بفهمه متاهل هست 

حتی قلیون کشیدنش تو جمع منو اذیت میکنه 

نمیدونم تا چقدر سخت گیری کنم 

یا چطور خودم قانع کتم ناراحت نشم 

و حق با کیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش میره بیرون؟ 

اگه همش میره بیرون با رفیقاش توهم بیا برنامه بچین اومد اولش ازش پذیرایی کن بعد بگو عزیزم برنامه بچینیم سه روزه بریم فلان جا عشق و حال😉 مطمئنم 80 درصد حواب میده بعدش بعد از اون مثلا به بهونه ی خرید بکشونش یا بازیهایی که دوست داره باهم تو خونه انجام بدین مثلا بگو امروز یا امشب بیا فیلم ببینیم و..

مثلا بهش بگو تو هفته وقت بزاریم بریم بیرون 

با دوستاش بره مشکلی نیست هفته ای یکی دوبار اونم فقط برای چند ساعت ، و اگه کاری پیش اومد نه اینکه 7 روز هفته رو با دوستاش باشه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…