2777
2789

از اون دخترایی باشم که اخر هفته با دوست هاشون کافه و پاساژ گردی میرن. با پسر ها و دخترا باغ میرن. دیت میرن. تو رابطه های محتلف میرن. ولی متاسفانه یک دختر تنها هستم که زندگیم شده کار و خونه و باشگاه. خیلی تلاش کردم عوض بشم ولی نشد.

میخوای از یک دختر خوب که داره راه درست و خفنی رو میره تبدیل بشی به یه عیاش بی بندوبار؟؟

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

واقعا چرا میخوای یه زندگی سالم رو تبدیل به یه سبک زندگی خراب بکنی؟😐

حالا کافه و تفریح با دوستانت بری خرید و پاساژ گردی بری خوبه عزیزم 

ولی از این رابطه به اون رابطه .... باغ و ویلا و اکیپ دختر و پسری 

اخه چیش خوبه؟

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای از یک دختر خوب که داره راه درست و خفنی رو میره تبدیل بشی به یه عیاش بی بندوبار؟؟

عیاش بی بند و بار چیه چرا توهین میکنی؟ مگه هرکی اهل خوشگذرونی باشه بی بند و باره؟ وا

هنوزم دیوانه ترین عاشقان شهر ، ماشینبازان❤️‍🩹

از خوب بودن چیزی بهم نرسید

بی توقع خوب باشی خدا نور رو بهت هدیه میده

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

عیاش بی بند و بار چیه چرا توهین میکنی؟ مگه هرکی اهل خوشگذرونی باشه بی بند و باره؟ وا

دقیقا قبلا منم این طرز تفکر رو داشتم ولی الان میبینم اون دخترها خیلی موفق ترن چون شادترن

برای خالی نبودن عریضه ریپلی کردی نه؟

بله هر کی براش فرق نکنه با دختر یا پسر میره باغ و کافه بی بندو باره 

خوشگذرونی هایی که اسی گفت آره عزیزم

با دختر و پسر بری ویلا و باغ 

تو رابطه های مختلف باشی

دم به دقیقه مهمونی و پارتی و تفریح....

این اگه بی بندوباری نیست پس چیه؟

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
برای خالی نبودن عریضه ریپلی کردی نه؟بله هر کی براش فرق نکنه با دختر یا پسر میره باغ و کافه بی بندو ب ...

نه نیست ، من نمیگم مهم نیست ، اتفاقا خیلی هم مهمه که با چه کسایی رفت و آمد داری ، باید دوستای درست داشته باشی

هنوزم دیوانه ترین عاشقان شهر ، ماشینبازان❤️‍🩹