2777
2789
از رشته های انسانی دانشگاه ازاد، کدومش بهتره برای اینکه بشه راحت وارد کار شد و همیشه به درد بخوره؟

قطعا روانشناسی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
منم انسانیم رشته خوبی بود ولی طراحی دوخت دوس دارم

بدترین انتخاب اون موقع من بود

ریاضی قشنگتر بود

انسانی واقعا وقت تلف کردن بود اذیت شدن

پشیمون ترینم کاش میرفتم حسابداری از سال ۱۱.۱۰سرکار میرفتم

فنی و کاردانش میتونی راحت کار کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به خودت و شرایطت داره! 

ممکنه تجربی برای بعضیا رشته بهتری باشه

برای بعضیای دیگه, انسانی بهتر باشه

علاقه به تنهایی کافی نیست، به توانایی هات دقت کن و همینطور مشاغلی که باهاشون سازگار تر هستی

ببین تو دروس حفظیاتی مفهمومی بیشتر علاقه دارس

یا محاسباتی

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

رشته انسانی خلاصه میشه به  دبیری و  وکالت و مشاوره بقیشم بیخوده

رشته تجربی  اگه رتبه خوبی بیاری دستت برا انتخاب رشته خیلی باز تره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
از رشته های انسانی دانشگاه ازاد، کدومش بهتره برای اینکه بشه راحت وارد کار شد و همیشه به درد بخوره؟

ببین عزیزم رو راست بخوام باهات صحبت کنم. تقریباً هیچکدوم به جز معلمی چرا چون معلمی از همون اول بهت حقوق میدن و بعد از دانشکده هم به لا فاصله وارد بازار کار میشی.

رشته های دیگه انسانی زیاد بازارکار ندارن 

مث علوم سیاسی ، یکسری از مدیریت ها ، مددکاری اجتماعی ، تربیت کودک و .....

دوتا رشته مث حقوق و روانشناسی تقریباً بازارکار شون خوبه اما

روانشناسی رو که باید تا دکترا بخونی تا چیزی دستتو بگیره ( منظورم ثروت و درآمده )

رشته حقوق هم که رسما پ.ا.ره میشییییی چه برای کنکور قبول شدنش چه برای آزمون وکالت که خیلیییی سخته و نفس گیره 

امیدوارم ناامیدت نکرده باشم‌.

IRAN.🤍✨

الان بعضیاتون میگین تجربی بعضیاتون میگین انسانی من چیکار کنم تا فردا وقت دارم

برو انسانی خیال خودتم راحت کن

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

رقابت در هر دو رشته زیاد هست.خودتون ببینید علاقه و استعداد در درس هایی مثل مطالعات اجتماعی،عربی و ادبیات داشتین یا علوم تجربی و ریاضی؟ و اینکه انسانی اینطور که همه میگن فقط حفظی نیستی خیلی از درس ها در کنار حفظی بودن فهمیدنی هستند و باید اول یاد بگیرید.مثل علوم و فنون