2777
2789
عنوان

دلتنگی برا پارتنر

214 بازدید | 26 پست

بچه ها درسته من گند زدم بی ادبی کردم بلاکش کردم ولی خب اونم برگشت حرفی ک زده بودمو گفت خودتو هفت پشتت منم ی فحش بدتر دادم

اما حالا این قلب لامصبم حالیش نیس هی دلم میخاد پیام بدم باز یادم میافته اون بی حرمتیییی کرده باز تمیدم باز یادم میافته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن گلم بزار اون پیام بده

اخه میدونی چیشد من عصبی شدم فحش دادم و تا حالا هزار بار قولودادم ک خودمو تغییر بدم باز عصبی شدم یچی بش گفتم اونم برگشت گفت خودتیو هفت پشتت منم بش گفتم بمیری ام دیگ نگات نمیکنمو بی همه چیزو و فلانو گند زدم

ریدی

همیشه میرینم باز پشیمون میشم باز میرم میگم ببخشید باز اخلاق عنمو عوض نمیکنم

خدایی این سریم اگ این بی حرمتی نمیکرد باز میرفتم معذرت خووهی میکردم ولی بهش گفتم سیکتیر گف سیکتیرو بزن تو پیشونی خودتوو هفت پشتت

اخه میدونی چیشد من عصبی شدم فحش دادم و تا حالا هزار بار قولودادم ک خودمو تغییر بدم باز عصبی شدم یچی ...

متوجه ام فدات ، بخاطراینه خیلیییییییی عصبی بودی و طاقت نیاوردی اینجور حرف زدی .ولی خب اگه دوست داری تغییر کنی باید شروع کنی