2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاد گیر کردم

75 بازدید | 6 پست

مادر شوهرم هیلی دسیسه گرو حیله گره و بین منو شوهرم اختلاف میندازه

حالا  مامانم گفته شاید بخواد با من و شوهرم بیاد اربعین 

مادرش شوهرم تا متوجه شده گفته ما هم با شما میایم.

پدر شوهرم مریضه و نمیتونه کوله رو حمل کنه ، مادر شوهرم هم کمر درد داره..

حالا بدیش اینه کن بین خانواده منو شوهرم اختلاف افتاده و از هم بدشون میاد..

ی دغدغم اینه دعوا نشه اونجا🥺

دغدغه دومم اینه که میترسم شوهرم از مامانش تاثیر بگیره و مامانمو کم محل کنه و ناراحتش کنه🥺

دغدغه سوم اینه که من بچه یک سالو نیمه دارم  خودم به کمک نیاز دارم ، از الان فکر و ذکر شوهرم شده کمک به باباشینا..

ازش میترسم که بهش  بگم که به باباشینا بگه نیان شرایط فراهم نیست .. سریع عصبی میشه ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت و شوهرت بچت برید . خودت و بچت با مامانت برید . شوهرت با مامان باباش بره . کلن هیشکی تره

کاش میشد اینایی که میگید ..

شوهرم میگه یا باهم بریم یا نباید بری 

متاسفانه تنها راهی که جلومه اینه که من و مامانم نریم..

چون دلم نمیاد مامانم نیاد ، من برم😔

کاش میشد اینایی که میگید ..شوهرم میگه یا باهم بریم یا نباید بری متاسفانه تنها راهی که جلومه اینه که ...

عزیزم مامانت خودش نمیتونه بره ؟

می‌دونم سخته ولی الان تو خانواده ی خودتو داری اول باید بفکر آرامش خانواده باشی بعد به این فکر کنی داری میری سفر مادرتم ببری  . ببین قداتشم من خودم هرباری ک میخام برم سفر با شوهرمو بچه هام همه دلم پیش مادرم و خواهرام میمونه چون اونا شرایط سفر ندارن ولی نمیتونم بخاطر اونا نرم خودم و شوهرم مریم بحث کنیم جنگ کنیم میگذره ولی بچه هام باید برن پس اولویت همیشه خانواده آیه ک خودم تشکیل دادمو انتخاب کردم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو