2777
2789
عنوان

خدایا پس کی تموم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله 😥😥وای وام خیلی بده خیلی اولش خوبه هاااا ولی بعدش اصلا تموم نمیشه 🥲🥲🥲

اگه خونه و ماشین خریدی ارزششو داره گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اگه خونه و ماشین خریدی ارزششو داره گلم

اره ولی خب باورکن الان یک کفش ساده می‌خوام بخرم برای خودم کلی بالا پایین میکنم 🥲

یا دو تیکه لباس بخواهیم بخریم

انگاری یک ماه باید برای بچه ها بخریم

ماه بعد نوبت من بشه

و ماه بعدش نوبت همسرم 

البته اگه یهو یک‌خرج گنده ای درست نشه این وسط 😢😢بیماری دکتری هزینه ماشینی ...

الان دندون خراب دارم جرات نمیکنم برم دندون پزشکی چون هرچی مونده از حقوقم باید کلی دیگه هم همسرم بزاره روش تا یک دندون درست کنم 😢😢

اره ولی خب باورکن الان یک کفش ساده می‌خوام بخرم برای خودم کلی بالا پایین میکنم 🥲یا دو تیکه لباس بخو ...

دقیقا وضعیت ماهم همینه عزیزم

فقط خورد و خوراک و نیازهای بچه ها رو می‌خریم،بنظرم یکی دوسال سختی ارزش داره 

انشالله بعدش راحت میشیم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اره مجبورم خب وگرنه زندگی نمی‌گذره چون قرض و قسط زیاد داریم

اره 

منم حقوقم میاد سریع می‌ره پای قسط هاچون اگه نخوام قسط بدم و کمک کنم ، نمی‌تونیم پیشرفتی کنیم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
اره منم حقوقم میاد سریع می‌ره پای قسط هاچون اگه نخوام قسط بدم و کمک کنم ، نمی‌تونیم پیشرفتی کنیم

آهوم 🥲🥲

انشاالله اوضاعمون بهتر بشه و حقوقمون برای خودمون بمونه 🥲🥲هم شما هم من ، هم همه‌ی خانم های شاغل

چون واقعا گناه داریم 

هم کارخونه هم بچه داری هم کار بیرون بعد حقوقمون هم اینجوری تموم میشه ...

اگ خونه ای ماشینی چیزی خریدی ناراحت نباش ولی اگ هزینه بیخود میدی خب ناراحتی داره

ماشین آنچنانی که نگرفتیم یک کوئیک گرفتیم که اونم نو نیست 🥲🥲ولی خب ماشین قبلمون یک پراید داغون بود 

البته خداروشکر 

آهوم 🥲🥲انشاالله اوضاعمون بهتر بشه و حقوقمون برای خودمون بمونه 🥲🥲هم شما هم من ، هم همه‌ی خانم های ...

دقیقا 

انشاا....‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 

اینقدر دلم میخواد ی روز برسه کن حقوقم دیگهکتمل برا خودم باشه و هرچی دلم میخواد بخرم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️