2777
2789
عنوان

به مامانم سلام کردم جوابمو نداد

133 بازدید | 12 پست

بچها من دلم خیلی نازکه جز شماهم کسی ندارم باهاش حرف بزنم من گوشیم همش توی سالن هست خودم توی اتاق درس میخونم مامانم همش میره گوشی مو چک میکنه شک الکی داره بهم یک دفعه میاد میگه گوشیت بده منم میدم بهش ولی به غرورم بر خورده 18 سالمه 

همش کلی حرف بهم میزنه ناراحتم میکنه منم تحمل میکنم یک دفعه یک چیزی میگم قسم امام حسین میخورم با کسی نیستم باورش نمیشه بخدا خیلی سخته هیچکاری نکنی بهت تهمت بزنن

24 ساعت دارم درس میخونم نمره های نهاییم 17 18 شد چون مشاورم خوب نبود همش میاد از نمره های بچه های همکاراش میگه ناامیدم میکنه امشب مشاورم زنگ زد گفت کجایی دو روزه ازت خبری نیست براش توضیح دادم و قرار شد با مادرم صحبت کنه 

الان رفتم از اتاقم بیرون بهش سلام کردم انگار که منو ندید

همش میخواد یه کار اشتباهیی بکنم پدرمو بندازه به جون من منو مقصر جلوه بده

اینم بگم مامانم چندین سال خیانت میکرد من میدونستم بعد 6 سال از بس فشار روم بود به پدرم گفتم حس میکنم ازم کینه کرده 

حتی اینقدر پدرمو حساس کرده که بخاطر اینکه اینستاگرام نصب کرده بودم پدرم منو با کمربند زد درحالی که همچین ادمی نیست پدرم و خیلی پشیمونه الان 

توروخدا بگید باید چیگار کرئ مادرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرت باید تحت نظر روانپزشک باشه، متاسفم ولی تجربه‌ی مشابهت دارماصلا باهاش کل کل نکن، هرکار میگه گوش ...

خب من یه شهر دیگم برم باز میگه تو اونجا با یکی هستی تو فلانی

خب من یه شهر دیگم برم باز میگه تو اونجا با یکی هستی تو فلانی

بگه، مهم نیست

دیگه دستش بهت نمیرسه که، بزن بلاکش کن اون موقع

میری سر کار برا خودت زندگی میسازی

یه غریبه تو خیابون بهت بگه دوست پسر داری وایمیستی ثابت کنی که نه ندارم؟ نه اینکارو نمیکنی

وقتی تو یه شهر دیگه زندگی کنی مادرت میشه همون غریبه

و اینم بدون فقط این شرایط و همچین پدر مادری مختص تو نیستش و خیلیا چه توی ایران چه توی سراسر دنیا همچین مادر پدری دارند همچین مادری داره با همچین ویژگی‌ها که بهش شک بکنه که حسادت داشته باشه نسبت بهش و نادیده بگیرتش و غیره پس بدون که تنها نیستی خیلی از آدم‌ها این احساسات رو و این آدم‌ها رو تجربه کردن در زندگیشون و خیلی‌ها هم قراره همه این چیزها رو تجربه بکنن

عزیزم اصلاً باهاش بحث نکن و بهونه دستش نده و به نظرم هرچه زودتر مستقل بشو دانشگاه برو سر کار برو و جدای از اونا زندگی بکن به جرات می‌تونم بگم ۹۹ درصد از والدین ایرانی سمی‌ان و کاریش نمیشه کرد تو مجبوری کنار بیای یه وقتا مجبوری قوی باشی و با یه سری از مسائل کنار بیای اما بدون که تو تا آخر عمرت توی اون خونه قرار نیست زندگی بکنی و قرار نیستش پدر و مادرتو تحمل بکنی

ترو خدا درس بخون دانشگاه شهر دیگه قبول شو ازین محیط سمی برو بیرون

من خواهر بزرگ ترت ببین توروخدا درس بخون این یه سالو پشیمون نشی

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی