2777
2789

از خانوادم شدید متنفرم از همشون ک باعث شدن احساس بدردنخور بودن کنم

از خودم متنفرم ک هیچ استعدادی ندارم هیچی بلد نیستم خوشگل نیستم پول ندارم دوست خوبی ندارم هیچیی ندارم

درسم خوب نیس هیچ‌وقت خوب نبود نتونسم کنکور بدم ک ی شهر دور قبول بشم ک پیش اینا نباشم

از داداشم متنفرم کاش میمرد

با ۲۷ سال سن سرکار نمیره

خانوادم هیچی بهش نمیگن

دنبال زنن براش سیگار میکشه تو خونه زیر کولر لخت میخوابه تلوزیون جلوشه ی تشک انداخته زیرش و زیر کولر و جلو تلویزیون همش خوابه و مامانم جلوش غذا میزاره و برمیداره

من؟تو ی اتاق پر از خرت و پرت با پنکه تو این گرما مخصوصا ک شهرمون ب شدت گرمه ب زور خوابم میبره همش بهم زور میگن حمایتم نمیکنن نمیزارن برم سرکار امشبم باهاشون دعوام شد اونا خونه نبودن پشت تلفن با گریه گفتم همتون گمشین و قطع کردم هرچیم زنگ زدن جواب ندادم

باعث این حالو روزام این غمگین بودنام این هیچی نبودنم تنهاییم همه از چش اونا می‌بینم 

از هیچی شانس نیاوردم ن کشور ن خانواده ن دوست..جوریم ک میترسم ازدواج کنم اونم همین باشه دیگ طاقت خیانت دیدن و بی‌توجهی ندارم دیگه خستم خیلی خستم از الان داغونم

و از من ، منی ماند که دیگر شوقِ چیزی ندارد..

اگه کتک نمیزنن یه کار پیدا کن برو سرگرم بشو، به حرف اونا هم توجه نکن.

خب این لندهور که آه در بساط نداره زن میخواد چیکار :-(

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا بهت چی میگن که میگی زور میگن ؟ 

گفتی نه دانشگاه میری نه سرکار ؟ الان برنامت تو زندگی چیه ؟ از خانوادت چه توقعی داشتی ؟ 

داداشتم ولش کن ... اون مهم نیست 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
مثلا بهت چی میگن که میگی زور میگن ؟ گفتی نه دانشگاه میری نه سرکار ؟ الان برنامت تو زندگی چیه ؟ از خا ...

بابام نمیزاره برم سرکار میگه اگ بفهمم رفتی ن من ن تو

هیچوقت حمایت نشدمو کنارم نبودن همش دعوا دارن کل زندگیم استرس و ترسه

بخدا چقد دلم میخاد برم کلاس رانندگی یا کراتین یاد بگیرم پولشو نمیده همش میگه ندارم با اینکه اصن خرجی هم نمیده من الان چندین ماهه ن لباس گرفتم ن کفش اصن ندارم تیپم مث اسکلاس با اینکه هم سنو سالام خوشتیپ و باکلاسن گوشی خوب دارن هنری دارن اجتماعی‌ان ولی من هیچی همش پولشو خرج باغش ک تو بیابونه میکنه در صورتی ک من ی غذای درست گیرم نمیاد بخورم

من نمیدونم برنامم تو زندگی چیه منتظرم فقط روز مرگم برسه چون خستمه کار هرروزم شده گریه

چقد منی😭💔 کاش میتونستیم بریم و بر نگردیم

کاش میشد بخدا هر روز دارم دعا میکنم خدا ی راهی جلوم بزاره ک برم برنگردم

یجای دور فقط دور از اینا باشه برام کافیه

فقط ارامش میخوام دیگه