2777
2789

داشتم گوشیشو پنهونی چک میکردم حواسش نبود روشن کرده بود رفته بود. ۱۶ سالشه . دیدم با دوستاش حرفای جنسی زده . گفته عکس  لخت دختر فلانی رو تو گوشی بچه ها دیدم فلان پسره اونو برده فلان جا باهاش فلان کار رو کرده(دیگه واضح نتونستم بگم خودتون منظورمو بگیرید)بعد به داداشم‌پیشنهاد داده دختره رو برات بیارم  تو هم میخوای با دختره فلان کارو کنی. داداشم گفته نه.

من اینا رو خوندم برگام ریخت رنگم پرید مامانم فهمید یه چیزایی فهمیدم به رو خودش نیاورد. خانوادم واقعا رو تربیت ما وقت گذاشتن به شدت پدر حساسی دارم نمیدونم این گوشی و دوستاش اینو منحرف کرده😭بعد با مامانم نشسته بودیم گفتم حواست به فلان دوست داداش باشه. گفت چیشده فهمیدم رنگت پرید گوشیشو خوندی. گفتم هیچی اصلا یه دفعه ای از استرس کنارش سرخ شدم لو دادم خودمو .بعد قسمم داد به قرآن و خدا بگو. منم تابحال با مامانم از این حرفا نزدم روم نمیشد بگم گفتم خجالت میکشم گفت بگو من مادرتم باید بدونم بچم چیکار میکنه با هزار تا خواهش و منت و بحث ازم حرف رو گرفت. کلی هم خجالت کشیدم اینا رو بهش گفتم😭خیلی ناراحت شد الان فکرش درگیره . گفت تو دختر بزرگی میفهمی اون بچس نادونه فردا پس فردا یه کاری کنه ما بدبخت میشیم. الان نمیدونیم چیکار کنیم‌چجوری جلوشو بگیریم بااین دوستاش نگرده چجوری گول حرف اونا رو نخوره.

الانم عذاب وجدان دارم به مامانم گفتم نمیدونم کار درستی کردم گفتم یا نه ولی قول داده به داداشم کاری نداشته باشه خودش یه راه درستی پیدا کنه. من میونمم اصلا با داداشم خوب نیس خودم نمیتونستم کاری کنم

بهترین راه اینه ببرینش پیش مشاور 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاک به سرم گوشی داداشتو چک کردی !! مگه شوهرته

لا اله الا الله…

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خاک به سرم گوشی داداشتو چک کردی !! مگه شوهرته

😳😳

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

به مامانت چرا گفتی فضول خانوم

😳😳

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

با مشاور صحبت کن فردا عزیزدلم با عصبانیت جلو نرین بدتر میکنه 

بنظرمن بروبلاک شون کن دوستاشومیگم هرچی مریوط به اوناهم هست حذف کن بهشم هیچی نگوببین چیکارمیکنه اگرسکوت کردچیزی نگفت یعنی ازت حساب میبره میترسه دیگه سمتش نمیره ولی اگه غوغاداد بیداد کرد که دیگه ازدست رفته اونونمیدونم