2777
2789
عنوان

پیام بهش بدم یا نه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 21 پست
خیلی پسر متعهد و چشم پاکیه دل بستم بهش بدون اون نمیتونم 🥲💔

این چشم پاک بود انقد شکاک نبود

خودتو بدبخت نکن

فرداروز تاپیکات میخواد بشه تا سر کوچه رفتم شوهرم کتکم زد که رفتی چیکار کنی

تر نزن تو زندگیت بخاطر حست 

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پسر متعهد و چشم پاکیه دل بستم بهش بدون اون نمیتونم 🥲💔

عزیزدلم منم از این مدل ادم توی زندگیم داشتم دقیقا..درسته چشم و دل پاکی خیلی مهمه ها ولی شکاک بودن از اون مهمتره..دوسال باهاش بودم و هرچی خوبی کنی وخودتو بهش ثابت کنی  روز به روز شک هاش بیشتر میشه..اخرم از چشمم افتاد

سر اینکه تلگرام انلاین نبودم و برام انلاینی میخورد باید کلی جواب پس میدادم بلاک میکرد میرفت باز میومد..بابا این ادما خیلی بدن 

بمیرم...ولی با دلتنگیم چکار کنم:)

خدانکنه عزیزم ..ببین منم تا یکسال باهاش کنار اومدم سعی کردم همش کوتاه بیام ..سعی کردم با راه حل های مختلف درستش کنم که جفتمون اذیت نشیم چون میدونستم جدا بشم طاقت دلتنگی رو ندارم حتی طاقت قهر رو نداشتم.. دیدم ن بابا داره بدتر میشه..سال دوم شک هاشو گیر دادناش هزار برابر شد الکی الکی که چرا زنگ زدم دیر جواب دادی چرا گفتی فلان ساعت افلاین میشم ولی ۵ دقیقه بیشتر برات انلاینی میزنه..جفتمون هم ۲۱سالمون بود

سال دوم روز به روز از کاراش خسته میشدم کنکورم داشتم به هدف شغلیم نتونستم برسم که دندون پزشکی بود..سر چی؟ سر یه ادم بیخود و بی ارزش

بازم من میرفتم واسه اشتی اما کل روزم میشد گریه و التماس و توضیح دادن که اره بخدا به پیغمبر قضیه اینجوریه..با مدرکم بهش ثابت میکردم..تهمت های بدی میزد

پدرشم همینجور بود با مادرش

دیگه نتونستم و دلسرد شدم بعد یه مدت خواستگار اومد برام ازدواج کردم..حالا میفهمم چقد مزخرف بود اون ادم..چقد سختی کشیدم..کم کم رابطتو کمش کن اذیت نشی..بخدا پیر میشی بااین ادما...بدیه این ادما اینه که درست هم نمیشن حتی با مشاور