2777
2789
عنوان

قانون های غیرتی بودن نامزدم

159 بازدید | 9 پست

از همه لحاظ اوکیه 

فقط یه مشکلی هست ک روی این چند تا چیز حساسه

میگه شب نمیتونی جایی بمونی مگر اینکه خودم باشه.

تنها هم جایی نرو خودم باهات باشم

کلا عقیده اش اینه ک جایی تنها نباش اگرم میخوای باشی خودم باید باهات باشم

بنظرتون این عقیده مشکل ساز نیست؟

پیرینسس🎀🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم این هر جا شامل سرویس بهداشتی نشه 🙄

معلوم مشکل سازه 

سر تا قدمش مشکله 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

چی بگم والا معمولا دخترا اینجورین،من خودم هرجا بخوام برم میخوام که شوهرم باشه بدون اون نمیرم ولی شوهرم مشکلی نداره بخوام تنها جایی برم یا بمونم ی دختر عمه داشتم هروقت میگفتم بیا خونه ما بمون میگفت دوست پسرم اجازه نمیده😂

اولشه یکی دوسال از زندگی مشترک بگذره ان شاالله بهتر میشه ،البته این معمولشه بعضی ها هم هستن درست نمیشن کلا این مدلین ،امیدوارم همسرت جزو دسته اول باشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

عزیزم ایشون شکاکه

من به شخصه با کسی که تعیین تکلیف کنه برام کنار نمیام اصلا

یعنی چی مگه ادم بچه 5 ساله اس که بهت میگه فقط باید با من جایی بری

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛