2777
2789

والا آدم بی اعتماد به نفسی نیستم 

پوستم سفیده خیلی زیاد و من خودم دوست ندارم و فقط گفتم اگه گندمی بودم خوشگلتر می شدم و شوهرم بدش اومد از حرفم گفت بیکاری فقط بلدی ایراد بگیری از خودت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر از خودت ایراد بگیر تا ملکه ذهن اونم شه و ازت ایراد بگیره و دلتو بشکنه و ناخودآگاه کشیده شه سمت زنهای دیگه

الان توو ذهنش داره تحلیل میکنه یعنی زنهای گندمگون خوشگلن؟ بذار حسابی دید بزنم ببینم کدوماشون خوشگلن اول چشم چرونش میکنی بعد خائن

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

و گفت با این حرفایی که می زنی در مورد خودت باعث میشی ازت زده بشم

ب شدددت درست میگه

انقدر وایب منفی میدی اول از اخلاق و حرف زدن و موج منفی فرستادنات متنفر میشه بعدش از ظاهرت

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

انقدر از خودت ایراد بگیر تا ملکه ذهن اونم شه و ازت ایراد بگیره و دلتو بشکنه و ناخودآگاه کشیده شه سمت ...

فکر نمی کنم چنین کاری بکنه 

من خب واقعا حس بدی دارم نسبت به رنگ پوستم حس می کنم شبیه شیر برنجم 

و سر این موضوع دعوامون شد یعنی نبتید نظر خودم بگم چرا باید بهم بپره؟

بی سیاست جان 

از خودت میخوای ایراد بگیری توو دلت بگیرن جلو شوهرت

جلوی شوهر تا میتونی باید از خودت تعریف و تمجید کنی 

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

ولی می تونست منطقی بهم بگه نه اینکه باهام دعوا کنه

خوبت کرد 

تا ب خودت بیای 

البته فکر کنم بار اولت نیس ک رو خودت عیب میذاری هزار بار جلوش گفتی دیگه اونم صبرش لبریز شد

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

واااای این چ اخلاق بدیه

خب پوستم کک و مک داره یزره 

و اینکه موقع آرایش زیاد دستم بتز نیست اگه ارایش تند کنم مثل دلقک می شم 

همش باید یه جوری آرایش کنم تو چشم نباشه یه رژ لب صورتی می زنم یا مات انگار کلی ارایش کردم 

ولی اگه گندمی بودم خیلی بیشتر آرایش می نشست رو صورتم

عزیزم از این به بعد هر نظری راجب ظاهرت داشتی فقط توی دلت بگو

تو با این کار داری به شوهرت میفهمونی که میتونه ازت ایراد بگیره و تو رو با بقیه مقایسه کنه

حتی اگه به نظرت پوستت زیادی سفیده بازم جلو شوهرت بگو عاشق رنگ پوستم هستم

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛
عزیزم از این به بعد هر نظری راجب ظاهرت داشتی فقط توی دلت بگوتو با این کار داری به شوهرت میفهمونی که ...

باشه ولی من از یه چیز دیگه ناراحتم دوست نداشتم به خاطر یه حرف ساده بهم بپره و بهم توهین کنه

باشه ولی من از یه چیز دیگه ناراحتم دوست نداشتم به خاطر یه حرف ساده بهم بپره و بهم توهین کنه

میفهمم ادم انتظارشو نداره

قبلا هم چنین چیزی گفتین؟

زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛