صننمیییی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 3315 عنوان دوستان شوهرم می گه تو فقط بلدی از خودت ایراد بگیری 242 بازدید | 20 پست والا آدم بی اعتماد به نفسی نیستم پوستم سفیده خیلی زیاد و من خودم دوست ندارم و فقط گفتم اگه گندمی بودم خوشگلتر می شدم و شوهرم بدش اومد از حرفم گفت بیکاری فقط بلدی ایراد بگیری از خودت 1404/04/31 | 19:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صننمیییی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 3315 و سر این موضوع دعوامون شد یعنی نبتید نظر خودم بگم چرا باید بهم بپره؟
صننمیییی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 3315 و گفت با این حرفایی که می زنی در مورد خودت باعث میشی ازت زده بشم
ملکه_قلبش عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 6833 انقدر از خودت ایراد بگیر تا ملکه ذهن اونم شه و ازت ایراد بگیره و دلتو بشکنه و ناخودآگاه کشیده شه سمت زنهای دیگهالان توو ذهنش داره تحلیل میکنه یعنی زنهای گندمگون خوشگلن؟ بذار حسابی دید بزنم ببینم کدوماشون خوشگلن اول چشم چرونش میکنی بعد خائن ....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....
ملکه_قلبش عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 6833 و گفت با این حرفایی که می زنی در مورد خودت باعث میشی ازت زده بشم ب شدددت درست میگهانقدر وایب منفی میدی اول از اخلاق و حرف زدن و موج منفی فرستادنات متنفر میشه بعدش از ظاهرت ....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....
صننمیییی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 3315 انقدر از خودت ایراد بگیر تا ملکه ذهن اونم شه و ازت ایراد بگیره و دلتو بشکنه و ناخودآگاه کشیده شه سمت ... فکر نمی کنم چنین کاری بکنه من خب واقعا حس بدی دارم نسبت به رنگ پوستم حس می کنم شبیه شیر برنجم
ملکه_قلبش عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 6833 و سر این موضوع دعوامون شد یعنی نبتید نظر خودم بگم چرا باید بهم بپره؟ بی سیاست جان از خودت میخوای ایراد بگیری توو دلت بگیرن جلو شوهرتجلوی شوهر تا میتونی باید از خودت تعریف و تمجید کنی ....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....
صننمیییی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 3315 ب شدددت درست میگهانقدر وایب منفی میدی اول از اخلاق و حرف زدن و موج منفی فرستادنات متنفر میشه بعدش از ... ولی می تونست منطقی بهم بگه نه اینکه باهام دعوا کنه
ملکه_قلبش عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 6833 فکر نمی کنم چنین کاری بکنه من خب واقعا حس بدی دارم نسبت به رنگ پوستم حس می کنم شبیه شیر برنجم واااای این چ اخلاق بدیه ....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....
ملکه_قلبش عضویت: 1401/01/23 تعداد پست: 6833 ولی می تونست منطقی بهم بگه نه اینکه باهام دعوا کنه خوبت کرد تا ب خودت بیای البته فکر کنم بار اولت نیس ک رو خودت عیب میذاری هزار بار جلوش گفتی دیگه اونم صبرش لبریز شد ....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....
صننمیییی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 3315 بی سیاست جان از خودت میخوای ایراد بگیری توو دلت بگیرن جلو شوهرتجلوی شوهر تا میتونی باید از خودت تعری ... از کارام تعریف و تمجیدم می کنم
صننمیییی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 3315 واااای این چ اخلاق بدیه خب پوستم کک و مک داره یزره و اینکه موقع آرایش زیاد دستم بتز نیست اگه ارایش تند کنم مثل دلقک می شم همش باید یه جوری آرایش کنم تو چشم نباشه یه رژ لب صورتی می زنم یا مات انگار کلی ارایش کردم ولی اگه گندمی بودم خیلی بیشتر آرایش می نشست رو صورتم
aghushmarg عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 534 عزیزم از این به بعد هر نظری راجب ظاهرت داشتی فقط توی دلت بگوتو با این کار داری به شوهرت میفهمونی که میتونه ازت ایراد بگیره و تو رو با بقیه مقایسه کنهحتی اگه به نظرت پوستت زیادی سفیده بازم جلو شوهرت بگو عاشق رنگ پوستم هستم زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛
صننمیییی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/11 تعداد پست: 3315 عزیزم از این به بعد هر نظری راجب ظاهرت داشتی فقط توی دلت بگوتو با این کار داری به شوهرت میفهمونی که ... باشه ولی من از یه چیز دیگه ناراحتم دوست نداشتم به خاطر یه حرف ساده بهم بپره و بهم توهین کنه
aghushmarg عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 534 باشه ولی من از یه چیز دیگه ناراحتم دوست نداشتم به خاطر یه حرف ساده بهم بپره و بهم توهین کنه میفهمم ادم انتظارشو ندارهقبلا هم چنین چیزی گفتین؟ زندگی از مرگ تنومند تر است، چون زندگی شکم خود را با مرگ سیر می کند؛