2777
2789

هرچی مدلای ارایشگاه ها که عکس میزارن میبینم همه ابروها کلفتتت یه بارم رفتم یه چا درست برام برنداشت 

میخوام نازکککک باشه ابروهام 

میشه بگید اصفهان کجا برم برای ابروم که همینجوری که میخوام برداره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش ارایشگرای قدیمی 😁 سن بالاها 

بگو میخوام دهه شصتی برداری همونجوری ک خودتون باهاش دلبری میکردین😁

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

منمو ای کاش یه روزی مردم متوجه بشن به هر صورتی یه مدل ابرو میاد. ابروهای کلفت بعضیا رو خشن و بدجنس ن ...

وای دقیقا ابروهای خودم خیلی کلفتن به هرکی میگم میخوام نازک کنم میگن نهههه حیفه همه ابروی کلفت میخوان😑😑

وای دقیقا ابروهای خودم خیلی کلفتن به هرکی میگم میخوام نازک کنم میگن نهههه حیفه همه ابروی کلفت میخوان ...

یه مشکل دیگه هم بارها توی آرایشگاه داشتم. چند بار میخواستم موهامو از ته بزنم، البته یک‌سانتی، و آرایشگر بازم پسرونه میزد. میگفتم کوتاه‌تر، قبول نمیکرد. خیلی عجیبه! خب سلیفهٔ شما فرق داره با سلیقهٔ من!

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
یه مشکل دیگه هم بارها توی آرایشگاه داشتم. چند بار میخواستم موهامو از ته بزنم، البته یک‌سانتی، و آرای ...

دقیقا من مطمئنم الان هر جا برم به سلیقه خودشون ابرو برمیدارن زده به سرم ابروهامو دکلره کنم همش بسوزه بره کم پشت بشه

منم عاشق ابروی نازکم همیشه هم ابرومو نازک میکنم هرچی هم که فامیلهامو دوستهامو وهمسایه هام وآرایشگرها میگن مد نیست من کارخودمو انجام میدم واز ابروی کلفت متنفررررررررررررررررررر بودم وهستم