آدرینا_لجباز مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 594 عنوان چرا چند تا از ناخن هام نوکشون خم میشه به طرف پایین 313 بازدید | 34 پست بقیه شون خیلی خوش فرم بلند میشن صاف، اما سه تا از انگشتام ناخنشون تا یکم بلند میشه خم میشه به طرف پایین شبیه جادوگرا.اما عجیبه که داخل حموم یا وقتی دستم رو مرطوب کننده زیاد زدم، صاف میشن.وقتی دستامو میشورم و خشک میکنم دوباره خم میشن. پروفایلم عکس خودمه💋عکاس و نقاش📸👩🏻🎨🖼سوالی داری بپرس🍓راستی گول روحیه آرومم رو نخور، عصبی بشم🔪🩸روانی میشم💀 1404/04/31 | 19:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آدرینا_لجباز مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 594 به خاطر همین همشونو هی کوتاه میکنم، چون یه جوریه همه بلند این سه تاه کوتاه. پروفایلم عکس خودمه💋عکاس و نقاش📸👩🏻🎨🖼سوالی داری بپرس🍓راستی گول روحیه آرومم رو نخور، عصبی بشم🔪🩸روانی میشم💀
آدرینا_لجباز مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 594 نمیدونم لابد رسیدگی میخواد دیگه رسیدگی میکنم که، مرطوبشون میکنم، ویتامین میزنم.اما همیشه که نمیشه دستام چرب باشه پروفایلم عکس خودمه💋عکاس و نقاش📸👩🏻🎨🖼سوالی داری بپرس🍓راستی گول روحیه آرومم رو نخور، عصبی بشم🔪🩸روانی میشم💀
آدرینا_لجباز مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 594 موهاتم نازک شدن؟؟ نه اصلا پروفایلم عکس خودمه💋عکاس و نقاش📸👩🏻🎨🖼سوالی داری بپرس🍓راستی گول روحیه آرومم رو نخور، عصبی بشم🔪🩸روانی میشم💀
suger عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 5269 رسیدگی میکنم که، مرطوبشون میکنم، ویتامین میزنم.اما همیشه که نمیشه دستام چرب باشه من کلا ناخنما کوتاه میکنم برای همه چیز راحتم اینجوری دیگه
mahe_mastoor عضویت: 1404/02/20 تعداد پست: 590 شاید یه ویتامین کم داری منم تنبلی تخمدان که دارم بعد از اینکه دستام میشورم یا بعد از حمام ناخنام انعطاف پذیر میشن طوری که برای کوتاه کردنشون به ناخن گیر احتیاج ندارم
آدرینا_لجباز مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 594 من کلا ناخنما کوتاه میکنم برای همه چیز راحتم اینجوری دیگه اخه قشنگن😅 پروفایلم عکس خودمه💋عکاس و نقاش📸👩🏻🎨🖼سوالی داری بپرس🍓راستی گول روحیه آرومم رو نخور، عصبی بشم🔪🩸روانی میشم💀
hz1396 عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 5334 منمولی من زیاد اهل خوردن قرص های ویتامیبن نیستمحس میکنم بخاطر کمبود ویتامین باشهتا حالا ناخن نکاشتم خودم همیشه سوهان میکشم مرتب میکنم خیلی زیبا میشه ولی حیف بعضی از ناخنام خم میشه میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
آدرینا_لجباز مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 594 شاید یه ویتامین کم داری منم تنبلی تخمدان که دارم بعد از اینکه دستام میشورم یا بعد از حمام ناخنام انع ... آره اما فکر کنم یکم جدیدا کم خونی گرفتم پروفایلم عکس خودمه💋عکاس و نقاش📸👩🏻🎨🖼سوالی داری بپرس🍓راستی گول روحیه آرومم رو نخور، عصبی بشم🔪🩸روانی میشم💀
آدرینا_لجباز مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 594 منمولی من زیاد اهل خوردن قرص های ویتامیبن نیستمحس میکنم بخاطر کمبود ویتامین باشهتا حالا ناخن نکاشتم ... آره خیلی زشته حس میکنم.انگار قلابه پروفایلم عکس خودمه💋عکاس و نقاش📸👩🏻🎨🖼سوالی داری بپرس🍓راستی گول روحیه آرومم رو نخور، عصبی بشم🔪🩸روانی میشم💀
suger عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 5269 اخه قشنگن😅 میصرفه چیزی بره لا ناخنت ؟ یا میری دستشویی...😂😂 موقع کتلت پختنی چیزی یا مخلوط کردن چه کار میکنی؟😂😂
_13yasamin عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 758 من فرم ناخن اشاره و شصتم عقابی بود چندبار کاشت کردم ناخنامو و مراقبت کردم تا بلند شد بعد از اونم همونموری صاف موند الان کاشت نداشته باشم هم صافه فرمش فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
آدرینا_لجباز مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 594 میصرفه چیزی بره لا ناخنت ؟ یا میری دستشویی...😂😂 موقع کتلت پختنی چیزی یا مخلوط کردن چه کار میکنی؟😂 ... خب اونقدر بلند نیستن که بعدم من تمیز میشورمشون آشپزی هم نمیکنم، اگرم بخوام بکنم مثل کتلت و اینا...دستکش میپوشم چون اصلا ناخنام کوتاه باشن هم دستام سوزش میگیره. پروفایلم عکس خودمه💋عکاس و نقاش📸👩🏻🎨🖼سوالی داری بپرس🍓راستی گول روحیه آرومم رو نخور، عصبی بشم🔪🩸روانی میشم💀