2777
2789

بقیه شون خیلی خوش فرم بلند میشن صاف، اما سه تا از انگشتام ناخنشون تا یکم بلند میشه خم میشه به طرف پایین شبیه جادوگرا.

اما عجیبه که داخل حموم یا وقتی دستم رو مرطوب کننده زیاد زدم، صاف میشن.

وقتی دستامو میشورم و خشک میکنم دوباره خم میشن.

پروفایلم عکس خودمه💋عکاس و نقاش📸👩🏻‍🎨🖼سوالی داری بپرس🍓راستی گول روحیه آرومم رو نخور، عصبی بشم🔪🩸روانی میشم💀

به خاطر همین همشونو هی کوتاه میکنم، چون یه جوریه همه بلند این سه تاه کوتاه.

پروفایلم عکس خودمه💋عکاس و نقاش📸👩🏻‍🎨🖼سوالی داری بپرس🍓راستی گول روحیه آرومم رو نخور، عصبی بشم🔪🩸روانی میشم💀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم لابد رسیدگی میخواد دیگه

رسیدگی میکنم که، مرطوبشون میکنم، ویتامین میزنم.

اما همیشه که نمیشه دستام چرب باشه

من کلا ناخنما کوتاه میکنم برای همه چیز راحتم اینجوری دیگه

اخه قشنگن😅

منم

ولی من زیاد اهل خوردن قرص های ویتامیبن نیستم

حس میکنم بخاطر کمبود ویتامین باشه

تا حالا ناخن نکاشتم خودم همیشه سوهان میکشم مرتب میکنم خیلی زیبا میشه ولی حیف بعضی از ناخنام خم میشه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
شاید یه ویتامین کم داری منم تنبلی تخمدان که دارم بعد از اینکه دستام میشورم یا بعد از حمام ناخنام انع ...

آره اما فکر کنم یکم جدیدا کم خونی گرفتم

منمولی من زیاد اهل خوردن قرص های ویتامیبن نیستمحس میکنم بخاطر کمبود ویتامین باشهتا حالا ناخن نکاشتم ...

آره خیلی زشته حس میکنم.

انگار قلابه

من فرم ناخن اشاره و شصتم عقابی بود چندبار کاشت کردم ناخنامو و مراقبت کردم تا بلند شد بعد از اونم همونموری صاف موند الان کاشت نداشته باشم هم صافه فرمش

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میصرفه چیزی بره لا ناخنت ؟ یا میری دستشویی...😂😂 موقع کتلت پختنی چیزی یا مخلوط کردن چه کار میکنی؟😂 ...

خب اونقدر بلند نیستن که 

بعدم من تمیز میشورمشون

آشپزی هم نمیکنم، اگرم بخوام بکنم مثل کتلت و اینا...دستکش میپوشم چون اصلا ناخنام کوتاه باشن هم دستام سوزش میگیره.