2777
2789
عنوان

شما توی این شرایط دلار میفروشید

216 بازدید | 26 پست

اوضاع مالی ما بدجوری بهم ریخته 

بابام که صاحبکارش چکاش پاس نشده و نمیتونه درست حقوق کامل بده در حد خرجیمون میده 

ماهی ۴ و نیم قسط داریم 

من حدودن ۳ تومن پول نیاز واجبه دارم 

یخچالمون خراب شد ۷۰۰ تومن تعمیرات 

مخلوط کن تیغش شکست ۲۰۰ تیغه جدید 

تسمه کولر خراب شد 

دو روز بعد موتورشم سوخت اونم گفته ۴ الی ۵ تومن 

بابام میخاد بره اربعین کربلا اونم زیاد خرجش بشه ۵ تومن 

۳ تومنم از خالم قرض گرفتیم که فعلن گفته نمیخام اصلن نگرانش نباشید 

من به مامانم میگم بابا دلار رو بفروش و تمام 

مامانم میگه نه بابات کربلا نره! از این کولر کوچیکا که دستی آب میشن داریم دو تا اونو استفاده کنیم تا پول دستمون بیاد بعد تعمیر کنیم خالتم که پولشو نمیخاد فعلن بقیه خرجاعم کمه میتونم جور کنم قسطمونم بزار یکی عقب بیفته بعد میدم  

خب راست میگه نره!

تو نیاز های اولیه تون موندین واجب نیست الان بره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر دلار دارید مگه اره میفروشم از جانم و آسایشم ک بالاتر نیس پول دستم اومد میخرم

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

خب راست میگه نره!تو نیاز های اولیه تون موندین واجب نیست الان بره

عه 🦦 آخه الان چون پول دستمون نمیاد اینجوری شده من میگم دوست داره بره بزار بره پس پول جمع میکنیم برا چی 

چقدر دلار دارید مگه اره میفروشم از جانم و آسایشم ک بالاتر نیس پول دستم اومد میخرم

منم همینو میگم 

اسمش پس اندازه دیگه برا همین موقعاست میدیم خلاص میشیم اینجوری تا دو سه ماه باید هی پول قسط و بدهیامونو جور کنیم 

با وام کاری ندارم با همسرم و کار و تجارت شخصی خودش کار ندارم

تا حالا شخصا خودم از کسی پول قرض نکردم به شدت بدم میاد

اون سه تومان خاله خانم حتی بگه نمیخوام هم باید پس داد

آره من بودم میفروختم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

عه 🦦 آخه الان چون پول دستمون نمیاد اینجوری شده من میگم دوست داره بره بزار بره پس پول جمع میکنیم برا ...

توی خرج زندگی موندید بعد میگی بره چون دوست داره؟ 

خب بره به سلامتی انشاالله 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

تو این شرایط کربلا رفتن واجبه مگه!

آخه با دوستاش میخاد بره 🫠 من دلم نمیاد بگم نره خودشم هی میگه ولش کن خب نمیرم مامانمم از خداشه نزاره بره ولی من میگم پس پول جمع میکنیم برا چی 

عه 🦦 آخه الان چون پول دستمون نمیاد اینجوری شده من میگم دوست داره بره بزار بره پس پول جمع میکنیم برا ...

بزار بره ادمیزاد از فرداش خبر نداره هر کاری دوس داری امروز بکن امروز برو مسافرت از فردا خبری نیست بتونه سال دیگه بره کربلا نتونه با این اوضاع جنگ منطقه ای نشه بره هزار حرف و حدیثه...

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....